Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'ten Depremzede Çocuklara Özel Proje!

Netflix'ten Depremzede Çocuklara Özel Proje!

TOBB Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi, Netflix Türkiye, Tiyatro Koopetarifi ve İhtiyaç Haritası, Kahramanmaraş'ta meydana gelen şiddetli depremlerden etkilenen çocuklar için proje gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş depremlerinin arından depremzede çocukların yaşadıkları travmaları hafifletmek, onları yeniden hayata kazandırmak için hayata geçirilen projelere bir yenisi daha eklendi.

Güçlerini Birleştirecekler!

Renkli Hayaller Sahnesi projesi kapsamında depremzede çocuklara özel olarak her gün tiyatro oyunları, atölye çalışmalar, konserler ve film gösterimleri gerçekleştirilecek. Sosyal medyada #BirlikteDüşlüyoruz sloganıyla hayata geçirilen projenin ayrıntıları bugün yapılan basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaşıldı. 

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Kreatif Endüstriler Meclisi’nin desteğiyle düzenlenen projenin tasarlayıcılığını ve yürütücülüğünü Tiyatro Kooperatifi yürütecek. Netflix ise, projenin finansmanını üstlenmenin yanı sıra gösterimi yapılacak film ve belgesel içeriklerini üretecek.

İlk günden bu yana sahadaki çalışmalarını yürüten İhtiyaç Haritası ise proje için bölgedeki ihtiyaçları tespit ederek operasyonel destek verecek. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.