Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'te İlk Haftadan En Çok İzlenen Dizi Unvanını Stranger Things'in Elinden Alan Yeni Dizi!

Netflix'te İlk Haftadan En Çok İzlenen Dizi Unvanını Stranger Things'in Elinden Alan Yeni Dizi!

23 Kasım'da yayınlanan Wednesday isimli Netflix dizisi, önemli bir rekoru kırdı. Yapım, Netflix'in ilk haftasında en çok izlenen İngilizce dizisi olma unvanına sahip oldu. 

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarından Netflix, kısa bir süre önce Wednesdey isimli yeni dizisini içerikleri arasına ekledi. En bilindik karikatürler arasında yer alan "Addams Ailesi"nin konu alındığı dizi, ilk gününde sosyal medyada gündem oldu. Günlerdir konuşulan yapım, şimdiyse önemli bir rekorun sahibi oldu.

Toplam 341,2 Milyon Saat İzlendi!

Gelen verilere göre Wednesday, ilk haftasında en çok izlenen İngilizce dizi oldu. Kullanıcıların 341,2 milyon saat boyunca izledikleri dizi, Netflix'in hizmet verdiği 93 ülkenin tamamında "Top 10" listesine girdi. Dizi, 83 ülkede ise en çok izlenen yapım oldu. Rekorun önceki sahibi, 335 milyon saat izleme süresi ile Stranger Things'in dördüncü sezonuydu.

Wednesday dikkat çekici bir rekora imza atmış olsa da ilk haftasında en çok izlenen dizi rekoruna sahip olamadı. Bu rekor, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Squid Game'e ait. Dizi, yayınlandığı ilk haftada 571,8 milyon saat boyunca izlenmiş ve tüm zamanların rekorunu kırmayı başarmıştı.

Wednesday, Addams Ailesi'nin kızları Wednesday'in maceralarını konu ediniyor. Çocukların doğaüstü yeteneklerini keşfedebilmesi ve bu alanda ustalaşması için kurulmuş olan "Nevermore" isimli bir okula giden Wednesday, cinayetleri araştırmaya başlar ve bundan sonra da olaylar farklılaşır. Çünkü dostları kadar düşmanları da olmaya başlamıştır. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.