Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Setinde Drone Kazası: Oyuncular Ölümden Döndü!

Netflix Setinde Drone Kazası: Oyuncular Ölümden Döndü!

Netflix'in Agent From Above dizi çekiminde talihsiz bir drone kazası meydana geldi. Dizinin oyuncularından Kai Ko'nun yüzüne drone çarpması sonucu hasarlar oluştuğu duyuruldu.

Agent From Above dizisinin çekimleri sırasında oyunculardan Kai Ko, yüzüne drone çarpması sonucu yaralandı. Olayın 27 Aralık'ta meydana geldiği ancak yeni ortaya çıktığı belirlendi. Bugün gelen haberlere göre Kai Ko’nun yüzünde ciddi bir hasar oluştu. Dizinin yapımcısı, Netflix setindeki drone kazası hakkında açıklama yaptı.

Oyuncunun Yüzüne 30 Adet Dikiş Atıldı!

Netflix setindeki drone kazasının ardından ünlü oyuncu Kai Ko’nun yüzüne 30 adet dikiş atıldığı belirtildi. Yapımcılar, dronun ünlü oyuncunun yüzüne çarpması sonrası yanaklarının parçalandığını ve elmacık kemiklerinin de etkilendiğini söyledi.

Kazanın ardından bir süre çekimlere ara veren set ekibi, yeniden çalışmalarına devam ediyor. Ancak yaralanan Ko’ya bir süre daha dinlenmesi ve yüzündeki hasarın iyileşmesi için izin verildiği açıklandı.

Yapımcılar kazanın neden meydana geldiğini anlamak için soruşturma başlattı. Hatta dronun kanatlarının özel bir bir şekilde korunduğunu ve cihazda herhangi bir hasar olmadığını da söyledi. Netflix'ten ise henüz drone kazası hakkında resmi bir açıklama gelmedi.

Film ve dizi setlerinde yukarıdan çekim için son yıllarda drone sık sık kullanılıyor. Ancak şimdiye kadar böyle bir kazanın meydana geldiği duyulmamıştı. Bundan sonrasında ne gibi önlemler alınacağı merak konusu.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.