Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Pokemon'un Yeni Bölüm Tarihlerini Açıkladı!

Netflix Pokemon'un Yeni Bölüm Tarihlerini Açıkladı!

İlk çıktığı günden bu yana dünyanın dört bir yanında uzun yıllardır merakla izlenmeye devam edilen Pokemon yeni bölümler için tarih açıkladı.

1997 yılında maceraya atılan Ash ve Pikachu'nun geçen 25 sezonun ardından artık veda etmeye hazırlandığı belirtildi. Netflix, Ash ve Pikachu‘nun veda sezonundan yeni bölümler için ise tarih verdi.

Macera Sona Eriyor!

The Pokémon Company Salı günü, Pokémon Benzersiz Yolculuklar: Dizi‘nin yeni bölümlerinin 24 Şubat’ta Netflix‘te yayınlanacağını duyurdu. Daha önce son sezondan 12 bölüm yayınlayan platformun yine aynı şekilde 12 bölüm daha yayınlayabilme ihtimali bulunuyor.

Başarılı animasyonun İngilizce ve diğer dillerdeki bölümleri bir hayli geriden gelirken, Japonya‘da ise artık sezonun sonuna doğru gidiliyor. Bu yüzden önce yayınlanan Japonca bölümlerde Ash’in çok istediği Pokemon ustası olmayı başardığını gördük.

25. sezonda, Ash ve Pikachu‘yu eski arkadaşlarıyla bir araya getiren bonus bölümler de dahil olmak üzere toplam 51 bölüm yer alıyor. Pokemon‘un 25. sezonunun ikinci kısmı hakkında henüz bir açıklama yapılmamış olsa da 12 bölüm daha geleceğini tahmin ediliyor. Bu yüzden Ash’in kupaya ulaştığını görmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Eski Dostlar Bir Araya Gelecek!

25. sezonun ikinci kısmı Ash ve arkadaşı Goh’un World Coronation Series‘de ilerlemesiyle başlayacak ve muhtemelen Masters Eight Turnuvası başlamadan önce son bulacak. Pokemon şirketi, veda sezonuna özel olarak Ash’in eski dostlarını da bir araya getirecek. Bu da sezon içerisinde Brock ve Misty‘yi görebileceğimiz anlamına geliyor.

Pokémon Benzersiz Yolculuklar: Dizi sona erdiğinde The Pokémon Company, geçen yılki Pokémon Scarlet ve Pokémon Violet’ten tanıdığımız başlangıç pokemonları olan Sprigatito, Quaxley ve Fuecoco ile birlikte yeni kahramanlara merhaba diyecek. Liko ve Roy olarak tanıyacağımız yeni karakterler bambaşka bir serüvene hazırlanacak.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.