Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'in En Pahalı Filminden İlk Fragman Geldi!

Netflix'in En Pahalı Filminden İlk Fragman Geldi!

Son zamanlarda büyük çalkantılar ile boğuşan Netflix, şimdiye kadarki en büyük bütçeli filmi olan The Gray Man için ilk fragmanı yayınladı. Ana de Armas, Ryan Gosling ve Chris Evans’ın başrollerini paylaştığı aksiyon filmi, Avengers’ın meşhur yönetmenleri Russo kardeşler tarafından yönetildi.

Ryan Gosling’ın ana karakter olarak boy göstereceği The Gray Man, aslında ünlü oyuncunun 2018’deki “First Man” filminden sonraki ilk sinema projesi. Ryan Gosling, Netflix’in devasa bir bütçe harcayarak hazırladığı The Gray Man’de süper casus Sierra Six (Kont Gentry) olarak beyaz perdeye geri dönüyor.

Joe ve Anthony Russo tarafından Mark Greaney’nin çok satan kitap serisinden uyarlanan yeni filminde Chris Evans da başroller arasında yer alıyor. Aksiyon ve casusluk odaklı The Gray Man’in fragmanı merak uyandırıyor. 

200 Milyon Dolara Mal Olduğu Tahmin Ediliyor

Eski bir CIA ajanı olan Lloyd Hansen (Chris Evans), Sierra Six kod adıyla bilinen Kont Gentry’i (Ryan Gosling) takip ediyor. Ana de Armas ise Sierra’nın destekçisi olduğu belirtilen Dani Miranda’yı canlandırıyor.

Hem Netflix hem de beyaz perdeye gelecek olan aksiyon filmi, Netflix’in bugüne kadar en çok para harcadığı yapım oldu. Yayın devi bu konuda resmi bir rakam vermese de, filmin 200 milyon dolar civarında bir paraya hazırlandığı tahmin ediliyor.

İlk olarak 15 Temmuz’da sinemalarda gösterime girmesi ve hemen bir hafta sonra ise, 22 Temmuz’da Netflix’te yayınlanması planlanıyor.

Ayrıca Jessica Henwick ve Regé-Jean Page, Wagner Moura, Dhanush, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Julia Butters, Eme Ikwuakor ve Scott Haze de filmin oyuncu kadrosunda.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.