Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix Dizisi Rekora Koşuyor!

Netflix Dizisi Rekora Koşuyor!

Bir seri katil olan Jeffrey Dahmer'in hayat hikayesini anlatan dizi, Netflix'te yayınlandığı günden beri hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor. 

21 Eylül tarihinde Netflix'te izleyici ile buluşan Monster: The Jeffrey Dahmer Story, rekora doğru hız kesmeden ilerliyor. En son Squid Game'de gördüğümüz kısa sürede yüksek izlenme rekoru, ilerleyen günlerde Dahmer'e ait olacağı ahmin edilebiliyor.

En Yakın Rakibinin 4 Kat Üzerine Çıktı!

1978 ve 1991 yılları arasında bilindiği kadarıyla 17 kişiyi vahşice öldüren Dahmer, 941 yıl hapis cezası almış ancak 1994 senesinde, kaldığı cezaevinin spor salonunda öldürülmüştü. Daha öncesinde konuyu ele alan bir çok kitap ve film yapılmıştı. Son olarak Netflix tarafından çekilen Dahmer dizisi yayınlandığı günden beri konuşulmaya devam ediyor.

Netflix'in paylaştığı son listenin ilk sırasına yerleşen dizi, globalde 496 milyon izlenme oranına ulaştı. En yakın rakibinin 4 kat üzerine çıkan dizi, henüz 2 hafta olmasına rağmen emin adımlarla rekora doğru koşuyor. Daha önce aynı hızlı yükselişi Squid Game dizisinde görmüştük. Ancak The Jeffrey Dahmer Story'nin tüm zamanların rekorunu kırıp kırmayacağı önümüzdeki aylarda netlik kazanacaktır.

Açıklanan listenin devamı şöyle;

  • The Empress: 47,2 milyon izlenme
  • Fate: The Winx Saga (2. Sezon): 26 milyon
  • Dünya genelinde en çok izlenen filmlerin başında ise Lou geliyor. Marilyn Monroe'nun hayatını anlatan Blonde ise ikinci sıradaki yer alıyor.

Dizinin fragmanı şu şekilde:

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.