Öğrenci Kariyeri Banner

House of the Dragon'ın Türkiye'de Hangi Platformda Yayınlanacağı Açıklandı!

House of the Dragon'ın Türkiye'de Hangi Platformda Yayınlanacağı Açıklandı!

HBO'nun Game of Thrones evreninde geçen dizisi House of the Dragon'ın Türkiye'de hangi dijital platformda yayınlanacağı belli oldu. Tüm dünyada gündem olan House of the Dragon, beIN Connect'te yayınlanacak.

Game of Thrones dizisinden yüzlerce yıl öncesinde geçen ve ejderhaların hüküm sürdüğü zamanı konu alan House of the Dragon, 21 Ağustos’ta yayınlanmıştı. Ancak dünya çapında her bölümüyle gündem olan dizi, ülkemizde ne yazık ki yayınlanamamıştı.

7 Ekim'den İtibaren beIN Connect’te İzlenebilecek!

Bunun sebebi ise dizinin yayınlandığı platform HBO Max’in ülkemizde mevcut olmamasıydı. Platform, ülkemize giriş planlarını dizinin çıkışına az bir zaman kala iptal edince de ne yazık ki üçüncü taraf bir platform ile anlaşma için epey gecikilmişti. Ancak bugün en sonunda beklenen haber açıklandı.

HBO, House of the Dragon dizisini Türkiye’de yayınlamak için tıpkı Game of Thrones’ta olduğu gibi Digiturk ile anlaşmaya vardı. Dizinin Digiturk ekranlarında ve beIN Connect’te yayınlanacağı açıklandı. Bugüne kadar yayınlanan 7 House of the Dragon bölümü, 7 Ekim’den itibaren platformdan izlenebilecek.

House of the Dragon’ın 9 Ekim’de ve sonraki haftalarda yayınlanacak yeni bölümleri ise beIN Connect’te yer alan Canlı TV’deki “beIN SERIES SCI-FI” kanalından ABD ile aynı anda yayınlanacak. Yeni bölümler ise, sabaha karşı 04.00’te canlı olarak yayınlanacak.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.