Öğrenci Kariyeri Banner

Apple Watch Ultra, Türkiye'de Satışa Çıktı!

Apple Watch Ultra, Türkiye'de Satışa Çıktı!

Apple'ın geçtiğimiz ay duyurduğu Apple Watch Ultra, bugün itibari ile 27 bin 999 TL fiyat etiketiyle satışa çıkarıldı. 

Apple'ın geçtiğimiz ay gerçekleşen etkinliğinde duyurduğu, başta iPhone 14 serisi olmak üzere birçok ürünü kullanıcıların beğenisine sundu. Ülkemizde nispeten daha geç de olsa bu ürünler yavaş yavaş satışa çıkarılıyor. Son olarak titanyum gövdesi kadar fiyatıyla da dikkat çeken Apple Watch Ultra ülkemizde satışa çıkarıldı.

100 Metre Derinliğe Kadar Suya Dayanıklı!

En zorlu koşullarda bile çalışabileceği belirtilen Apple Watch Ultra; su altı dalgıçları, Guiness rekortmenleri ve maraton koşucularının yanında olacağı ifade ediliyor. 100 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olarak tasarlanan Apple Watch Ultra, bu alanda görülmemiş bir rekoru da elinde bulunduruyor.

Kavisli yanlara sahip 49mm büyüklüğünde titanyum gövdesi bulunan Apple Watch Ultra, ekranını çizilmeye karşı önlemek adına dayanıklı safir cam ile güvenli bir korumaya alıyor. Pil ömrü konusunda da gövdesi kadar sağlam bir iş çıkaran akıllı saat full şarjda 36 saate kadar kullanım imkânı sunuyor.

Daha önce belirlenen fiyat etiketinde herhangi bir değişim olmadan satışa sunulan Apple Watch Ultra, ülkemizde 27 bin 999 TL karşılığında satın alınabilir. 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.