Öğrenci Kariyeri Banner

NASA'dan Sıra Dışı Liste : Bu Seslerin Hepsi Uzaydan !

NASA'dan Sıra Dışı Liste : Bu Seslerin Hepsi Uzaydan !

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA)  Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla, uzayın derinliklerinden gelen seslerden oluşan bir çalma listesi hazırladığını duyurdu. Amerika'da her yıl 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı için hazırlanan bu oynatma listesi, oldukça ürkütücü sesler içeriyor.

Listede yer alan tüm seslerin uzaydan geldiği belirten NASA, bu listeyi "Bu sadece bizim yeni @SoundCloud oynatma listemiz, muhteşem evrenimizin tüm gıcırtılarını ve uğultularını yakalıyor ve hepsini sizinle paylaşmak istiyoruz! Bu #NASAHalloween, uzayın en derin derinliklerine girin" ifadeleriyle paylaştı.SoundCloud platformu üzerinden yayınlanan liste  14 farklı parçadan oluşuyor. Listeye girdiğinizde hangi sesin hangi uzay aracı ya da ekipmanı tarafından, nereden elde edildiğini de görebiliyorsunuz. Bu ürkütücü listeye ulaşmak ve uzayın sesini dinlemek için buraya tıklamanız yeterli.

;


Ezgi Nur Budak

MEF Üniversitesi-Psikoloji

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.