Öğrenci Kariyeri Banner

Merakla Beklenen iOS 17'den İlk Bilgiler Geldi!

Merakla Beklenen iOS 17'den İlk Bilgiler Geldi!

Apple analisti Mark Gurman, haziran ayında tanıtılacak olan  iOS 17 hakkında açıklama yaptı. Gurman'a göre Apple iOS 17 ile kullanıcıların en çok istediği özellikleri getirecek.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın bir süredir yeni mobil işletim sistemi iOS 17 üzerinde çalıştığı herkes tarafından biliniyordu. Şirketin bu işletim sistemini birkaç ay içerisinde tanıtması ve ardından da kullanıcıların beğenisine sunması bekleniyor. Deneyimli Apple analisti Mark Gurman tarafından yapılan açıklamalara göre, yakında tanıtılması beklenen işletim sisteminde hangi yeniliklerin olacağını açıklar nitelikte.

En Çok İstenen Özelliklere Odaklanılmış

Ocak ayında da bazı değerlendirmelerde bulunan Gurman, Apple'ın bu yıl sadece karma gerçeklik gözlüğüne odaklanacağını, iOS 17 için büyük çaplı çalışmalar yürütmeyeceğini dile getirmişti. Bu işletim sistemi daha çok hataları gidermeye ve sistem performansını artırmaya yönelik olacaktı. Ancak Mark Gurman tarafından yapılan son açıklama, Apple'ın bu karardan döndüğünü gösterdi.

Gurman'ın Bloomberg'de yer alan açıklamasına göre Apple, iOS 17'de en çok istenen birkaç özelliği kullanıcıların beğenisine sunacak. iOS 17'nin "Dawn" olarak kodlandığından bahseden Gurman, yeni özellikler ile ilgili ayrıntı vermedi.

Teknoloji devinin haziran ayında gerçekleştireceği geliştirici konferansı, iOS 17'nin resmen tanıtıldığı etkinlik olacak. Söz konusu etkinlik gerçekleştiğinde, Apple'ın iPhone sahipleri için neler planladığı tüm detaylarıyla ortaya çıkacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.