Öğrenci Kariyeri Banner

Marvel Yıldızı Kaza Geçirdi: Durumu Kritik!

Marvel Yıldızı Kaza Geçirdi: Durumu Kritik!

Marvel'ın yıldız isimlerinden ünlü aktör Jeremy Renner'ın kar kürerken kaza geçirdiği açıklandı. Renner'ın sağlık durumuna ilişkin ilk bilgiler de geldi.

Marvel Sinematik Evreni’nde canlandırdığı Hawkeye karakteriyle hafızalara kazınan Jeremy Lee Renner, bugün endişe verici bir haberle gündem oldu. Marvel yıldızının kar kürerken kaza geçirdiği paylaşıldı.

Durumunun Kritik Olduğu Bildirildi!

Aktör hakkında bilgi veren bir sözcü, Renner’in kaza sonrasında durumunun kritik ancak stabil olduğunu aktardı. Jeremy’nin kaza yerinden helikopterle alındığı ve hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Renner’ın tam olarak nasıl bir kaza yaptığı henüz belli değil. Aynı zamanda kendisinin vücudunda oluşan hasarlar hakkında da detaylı bilgi bulunmuyor. Renner, henüz geçtiğimiz günlerde yaşadığı bölgedeki kar durumunu paylaşmış, bölgedeki kar yağışının hafife alınmaması gerektiğini ifade ettiği şu paylaşımı yapmıştı:

ABD, son haftalarda yaşanan kar fırtınalarında ölümlerle karşı karşıya kaldı. Ülke genelinde fırtına nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 63’e çıkmıştı.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.