Öğrenci Kariyeri Banner

Marvel Kahramanları Dünyaya Geliyor!

Marvel Kahramanları Dünyaya Geliyor!

Pokemon Go’nun geliştiricisi Niantic, Marvel evreni kahramanlarının kullanıldığı bir artırılmış gerçeklik mobil oyunu hazırlıyor. Marvel World of Heroes isimli oyun, bir dönemin popüler oyunlarından Pokemon Go’nun temasını süper kahramanlara uyarlayacak. Geliştirilen oyunda Pokemon Go’dan farklı olarak kullanıcıların topladıkları karakterler değil, kullanıcılar savaşacak ve oyun takım olarak oynanabilecek. Net bir tarih olmasa da oyunun 2023 yılında kullanıma sunulacağı tahmin ediliyor. 

Oyuncular Kendi Karakterlerini Oluşturabilecek

Geliştirdikleri oyunun kısa bir tanıtım videosunu yayınlayan şirket, mahalledeki “kötü adamları” engellemek için kullanıcıların kendi karakterlerini yaratmalarına izin veriyor. Oyuncular birçok farklı vücut tipi ve kıyafet arasından seçim yapabiliyor. Kullanıcıların istedikleri karaktere bürünebildiği oyunun açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: 

“Kendi kahramanını yarat, suçları önlemek için mahallende devriye gez ve arkadaşlarınla Spider-Man, Captain America ve Wolverine gibi ikonik Marvel kahramanlarıyla birlikte Multiverse’i kurtarın.”

Oyunun hazırlanan videosunu buradan izleyebilirsiniz: 

 

Kaynak


Sıla Tanrıverdi

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Sıla Tanrıverdi..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.