Öğrenci Kariyeri Banner

Margot Robbie'nin Barbie'den Ne Kadar Kazandığı Belli Oldu!

Margot Robbie'nin Barbie'den Ne Kadar Kazandığı Belli Oldu!

Son zamanların en popüler filmi Barbie'nin başrolü Margot Robbie'nin filmden ne kadar para kazandığı belli oldu.

Dün dünyada gişe rekorlarına imza atan Barbie, çok büyük bir gişe hasılatı elde etti. Filmin başrolünde yer alan başarılı oyuncu Margot Robbie de, bu hasılattan payını aldı.

Barbie’den 50 Milyon Dolar Kazanacak!

Barbie filmi ABD gişesinde 525 milyon doların üzerinde hasılat elde ederken, dünya genelinde 1 milyar doların üzerine çıktı. Öyle ki film, Kaptan Amerika: Civil War, Aquaman, The Lord of the Rings: Return of the King, Spider-Man: Far From Home ve Captain Marvel gibi önemli yapımları geride bırakarak tarihin en çok hasılat elde eden 25'inci filmi olmayı başardı.

Filmin başrolü Margot Robbie, Barbie filminin her gün artmaya devam eden gişe hasılatından ciddi bir pay almaya hazırlanıyor. Robbie, yalnızca filmin başrolü değil, aynı zamanda filmin yapımcıları arasında da yer alıyor. Tüm bunlar birleştiğinde aktrisin geliri 50 milyon dolar civarında olacak.

Yönetmen Greta Gerwig’in de filmin performansına bağlı olarak prim alacağı söyleniyor. Ancak Gerwig’in alacağı ücretin ayrıntıları açıklanmadı ve muhtemelen gişe gelirlerine bağlı olacak.

Warner Bros. için Barbie, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları – Bölüm 2’nin (1.342 milyar dolar) ardından en yüksek hasılat elde eden ikinci film oldu. Hatta Barbie, Jennifer Lee’nin yönettiği Karlar Ülkesi 2’yi geride bırakarak ABD’de bir kadın yönetmenin elinden çıkan en yüksek hasılatlı film olma rekorunu elinde bulunduruyor.

Barbie filminin çekim bütçesi 145 milyon dolar olarak duyurulmuştu. Ancak bazı haberlere göre Warner Bros., Barbie’nin pazarlama kampanyası kapsamında 150 milyon doları geçen bir harcama yaptı. Özetle toplam maliyeti neredeyse 300 milyon dolar.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.