Öğrenci Kariyeri Banner

Kocaeli Üniversitesi Doktora Başvuruları Başladı!

Kocaeli Üniversitesi Doktora Başvuruları Başladı!

Kocaeli üniversitesi doktora başvuruları başladı! Başvuruda bulunan ve doktora kabul kriterlerini sağlayan 3 kişi Kocaeli Üniversitesi ve Farplas arasında devam eden Tubitak 2244 bursiyeri olma şansını yakalayabilir!

TUBITAK 2244 Projesi kapsamında Kocaeli Üniversitesi ve Farplas tarafından yürütülecek doktora programları ile birlikte polimer bilimi ve teknolojileri alanında yeni nesil elektrikli ve otonom araçlarda kullanılacak olan çevreci, ekonomik, elektrik iletken ve antimikrobiyal kompozit malzemelerin tasarımı ve üretimi; sayısal analiz ve modelleme ve malzemeye dönük test ve ileri analizler ile tam malzeme karakterizasyonunun konularında bilimsel seviyede uzmanlaşmış yetkin araştırmacıların Farplas ve ülkemize kazandırılması amaçlanmaktadır.

Kimya, Malzeme-Metoloji, Makine, Polimer, Elektronik-Haberleşme alanlarındaki Öğrenciler Kocaeli Üniversitesindeki doktora programına dahil olduklarında ilgili sorumlulara başvurduğu takdirde Farplas-Kocaeli Üniversitesinde devam eden 2244 Proje Bursiyerliği için değerlendirilirler.

Doktora Programına başvuran ve kabul koşullarını sağlayan öğrencilerden projeye uygun olanları Üniversite Sanayi 2244 Doktora projesinde hem akademik hem endüstri yetkinlikleri kazanabilecek şekilde değerlendirileceklerdir. Öncelikli alanlar Polimer, Malzeme, Kimya ve Makina, Multidisipliner bir çalışmada projemizde elektronik doktora öğrencileri ile de çalışma imkanı yaratılabilir.

Başvuru Tarihi: 21-28 Haziran 2021 

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.