Öğrenci Kariyeri Banner

Koç Holding ve Microsoft Ortaklığında Gençlerin Katılabileceği Teknoloji Alanında Yeni Proje: CTRL+Future

Koç Holding ve Microsoft Ortaklığında Gençlerin Katılabileceği Teknoloji Alanında Yeni Proje: CTRL+Future

Microsoft ve Koç Holding teknoloji alanında geleceğin yıldızlarına gelişme imkanı sunacak ve istihdam sağlayacak yeni bir projeye imza attı.

Bu ortaklık ile yeni mezun ve son sınıf öğrencileri "CTRL+Future” projesine katılarak yeni fırsatlarla buluşacak.

Microsoft Türkiye ve Koç Holding teknoloji alanında geleceğin yıldızlarını ülkemizde istihdam edebilmek için harekete geçti. Microsoft Türkiye Genel Müdürü Levent Özbilgin yaptığı açıklamada “CTRL+Future” projesinin bugün itibarıyla faaliyete başladığını ifade etti.

Microsoft Türkiye Genel Müdürü Özbilgin'in aktardığı bilgilere göre CTRL+Future, teknoloji alanında çalışmak isteyen üniversite öğrencilerinin yetkinliklerini ve bilgi birikimlerini arttırırken onlara istihdam şansı da tanıyacak. 

"CTRL+ Future" programı son sınıf ve yeni mezun öğrencilerinin yazılım geliştirme ve veri analitiği alanlarında kendini geliştirmesine katkı sağlayacak.

Proje öğrencilere 2 farklı eğitim programı sunacak. Programa dahil olan öğrenciler, eğitim boyunca Koç Holding’in çalıştığı birçok farklı sektörden 100’den fazla şirkette kariyer imkanı bulacak.

CTRL+Future projesi, yazılım geliştirme ve veri analitiği alanlarında gençlerin yetkinlik kazanmasını ve bu konularda uzmanlaşmasını sağlarken Koç’ta istihdam şansı sunuyor. Elbette katılmak için bazı şartlar var. Bu şartların başında bilişim teknolojileri, mühendislik, istatistik ya da matematik alanlarında son sınıf veya yeni mezun olmak, orta üst seviye İngilizce bilmek geliyor.

Programa katılmak için şartları incelemek ve başvuru yapmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. Koç'un bu ilanına 15 Haziran’a kadar başvurabilirsiniz.

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.