Öğrenci Kariyeri Banner

Keyifle Okuyacağınız Kitap Önerileri

Keyifle Okuyacağınız Kitap Önerileri

Bazen hayatın koşturmacasından, gürültüsünden, stresinden kaçacak bir yerler arar dururuz. Böyle durumlarda kendimi kitaplığımın önünde bulurum. Kitap okumak, başka bir evrene kaçmak gibi değil midir sizce de?

Sizlerle keyif alarak okuduğum birkaç kitabı paylaşmak istiyorum. 

Keyifli Okumalar...

Kızıl Veba – Jack London

Zamanın çok ilerisindeyken salgın bir hastalık sonrası insanların ilkel yaşama dönmesi ve yaşadıkları süreçlerin anlatıldığı oldukça sürükleyici bir kitaptır.

Atomik Alışkanlıklar – James Clear

Hayatınızda küçük değişiklikler yaparak, kötü alışkanlıklarınızı iyileştirerek yeni alışkanlıklar kazanabilir ve büyük sonuçlara ulaşabilirsiniz. James Clear hikayeler anlatarak çeşitli taktiklerle aydınlık bir yol sunmuş. Ben hayatımı düzene sokmak istiyorum diyenler, bu kitap tam size göre.

Doğu Ekspresinde Cinayet – Agatha Christie

Agatha Christie’nin Pera Palace’ta kaleme almış olduğu nefes kesen bir hikaye... Katilin kim olduğunu son sayfaya gelmeden doğru tahmin edebilir misiniz?

On Kişiydiler – Agatha Christie

Bu hikaye katilin itiraf mektubu bulunmasa kimsenin çözebileceği bir oyun değil. Gerilim tarzı kitaplardan hoşlanıyorsanız kesinlikle okumalısınız.

Serenad – Zülfü Livaneli

Kitap okumaktan daha çok, sanki ben yaşamışım da bunların hepsi bana ait birer anıymış gibi hissettiren, dili çok sade ve akıcıydı. Şimdiden uyarıyorum, kitabın etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız.

Deniz Feneri Koyu – Kimberley Freeman

İki farklı kadının farklı zaman dilimlerinde fakat aynı yerde yaşadıkları, kadersel ortak yönlerinin bulunduğu etkileyici bir kitaptı. Netflix dizisi tadında hissetiriyor. 

Bir Türk Ailesinin Öyküsü – İrfan Orga

1. Dünya savaşı döneminde yaşamış olan bir ailenin çarpıcı hikayesi anlatılmış. Bir an bile sıkılmayacaksınız, kesinlikle elinizden düşürmek bile istemeyeceksiniz.

Mor İnek – Seth Godin

Yaptığımız iş her ne olursa olsun, değerli olabilmesi için biricik ve tek olmalıdır. Satış, pazarlama alanıyla ilgileniyorsanız daha çok ilginizi çekebileceğini düşünüyorum.

Sen Bitti Dediğinde, Müzakere Ve Arabuluculuk Sanatı – Chris Voss

Kesinlikle herkesin okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Özellikle insanlar arasındaki iletişimin daha da sağlıklı olabilmesi üzerine çeşitli tatiklerden bahsediliyor. Bu taktikleri kaçırmak istemeyeceğinizi düşünüyorum.
 


Aysima Gel

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aysima Gel..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.