Öğrenci Kariyeri Banner

Karar Veremiyorsan Ortaya "Karıştır"

Karar Veremiyorsan Ortaya "Karıştır"

Hepimizin içeriklerini beğeni ile takip ettiği Netflix, yeni bir özelliği ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Şirketin bir süredir üzerinde çalıştığı "Karışık Oynat" özelliği akıllı televizyonlarda test edilmeye başlandı. Hayatımızı kolaylaştıracak bu özellik, ne izleyeceğine karar vermekte zorluk çeken kullanıcıların, sadece bir seçenek ile yepyeni bir içerikle karşılaşmasını sağlıyor. Bu özellik yapay zekâ destekli olup kullanıcıların önceki seçimlerini göz önünde bulundurarak çalışacak.

netflix içerik

Şirketin en büyük politikalarından bir tanesi kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmak. Zaten bunu göz önüne alarak üzerinde çalıştıkları “Shuffle play” yani karışık oynat butonu sayesinde içerik bulamamak biz kullanıcılar için artık bir hayal olacak gibi. Öyle ki hiç karşılaşmadığınız veya listenize bile eklemediğiniz içerikleri yapay zekâ sayesinde artık görebileceksiniz.

Netflix’te ne izleyeceğini karar veremeyen veya bulamayan bir kullanıcı, Netflix'e eklenecek yeni bir özellik sayesinde yepyeni bir içeriğe anında ulaşacak. Şu an test aşamasında olduğu belirtilen bu özellik hakkında çok bir bilgi yok ama son açıklamaya göre olumlu sonuçlar verdiği belirtiliyor. Netflix, özelliğin test aşamasının biraz daha genişletilip, 2021 yılı içinde tüm üyelerin bu özellikten faydalanabileceklerini vurguluyor.

Eee o zaman bizde sürekli tavsiye istemek yerine yeni içerikleri kendimiz keşfedebileceğiz. Tabi bizim içeriklerimizi de takip etmenizi tavsiye ederim 😊

 


Alize Kara

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Alize Kara..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.