Öğrenci Kariyeri Banner

Johnny Depp, Netflix'le Geri Dönüyor!

Johnny Depp, Netflix'le Geri Dönüyor!

Johnny Depp nihayet yıllardır uzak kaldığı ekranlara geri dönüyor. Son dönemde Amber Heard'la olan davası nedeniyle gündemden düşmeyen aktörün ilk filminin ne olacağı da netleşti.

Netflix, Johnny Depp'in rolünü finanse etmeye yardımcı olacak bir anlaşma olan ve Hollywood stüdyoları tarafından da desteklenecek olan filmin yayın haklarını satın aldı.

Kral XV. Louis'i Canlandıracak

Eski eşi Amber Heard'a karşı açtığı karalama davasının ardından ilk uzun metrajlı filmi olacak olan projede Deep, Kral XV. Louis'i canlandıracak.

Johnny Depp, "La Favourite" filminde Kral XV. Louis'i canlandıracak. Maiwenn Le Besco'nun yönettiği filmin 2023 yılında Fransız sinemalarında vizyona girmesi bekleniyor. Filmin haklarının satın alınması, yapımcılar tarafından yapımın finansmanına yardımcı olmak için kullanılacak.

Konuya aşina olan kişilerın açıklamalarına göre Netflix filmin sinemalarda gösterime girmesinden 15 ay sonra ülkede yayınlama haklarını lisansladı. Şirket, şu anda film için Fransa dışında haklara sahip değil.

"La Favourite", eski eşinin kendisine şiddet suçlamasında bulunmasının ardından Hollywood'un aktöre sırt çevirmesinden bu yana Depp'in ilk projesi olacak. Oyuncu, Haziran ayında Heard'a karşı açtığı iftira davasında 10 milyon dolar tazminat kazanmıştı.

Depp en son 2020'de bir filmde yer aldı ve bu onun ilk Fransızca oyunculuk deneyimi olacak. Figaro gazetesine göre; filmin çekimleri üç ay boyunca devam edecek.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.