Öğrenci Kariyeri Banner

Johnny Deep ve Amber Heard Davası Film Oldu!

Johnny Deep ve Amber Heard Davası Film Oldu!

Olaylı boşanma davaları nedeniyle tüm dünyada günem olan ve haftalarca konuşulan Johnny Deep ve Amber Heard'ün dava süreci film oldu.

2015 - 2017 yılları arasında evli kalan Hollywood'un ünlü çifti Johnny Deep ve Amber Heard'ün uzun bir süre herkesin canlı olarak takip ettiği dava süreci beyaz perdeye aktarılıyor. 

Ortaya atılan iddialar ile gündeme gelen ikilinin davası, haftalarca gündemde kalmış ve herkes tarafından konuşulmuştu. Ayrıldıktan sonra Washington Post'a yazı yazan Amber Heard, Johnny Depp'ten hem fiziksel hem de psikolojik şiddet gördüğünü iddia etmişti. 

Deep'in Film Projeleri İptal Edilmişti!

Makale sonrasında film sektöründe itibarı sarsılan ve hayranlarından da tepki gören Deep'in, senelerdir rol aldığı Karayip Korsanları ve Harry Potter'ın yeni serisi olan Fantastik Canavarlar filmi askıya alınmıştı. Tüm bu olanlardan sonra ise itibarını tekrar kazanmak ve yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak isteyen aktör, Amber Heard'e dava açmıştı.

Haftalar süren davada Deep ve Heard tarafından birçok şaşırtıcı iddia ortaya atılmış, ancak Deep bu süreçte eski sevgilileri tarafından destek gören ve sonuçta davayı kazanan taraf olmuştu. 

Bu dava sürecinin ele alındığı film, dizi ve film izleme platformu olan Tubi'de yayınlanacak. Hot Take: The Deep/Heard Trial adı ile yayınalanacak olan filmin yönetmen koltuğunda Sara Lohman oturuyor. Filmde Johnny Deep'i Mark Hapka, Amber Heard'ü ise Megan Davis canlandıracak.

İşte filmden yayınlanan ilk fragman:

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.