Öğrenci Kariyeri Banner

Joaquin Phoenix'in Yeni Filmi Napoleon'dan İlk Fragman Yayınlandı!

Joaquin Phoenix'in Yeni Filmi Napoleon'dan İlk Fragman Yayınlandı!

Apple'ın Joaquin Phoenix'li orijinal filmi Napoleon'dan ilk fragman paylaşıldı. Yayınlanan fragmanda filmin vizyon tarihine de yer verildi. Şaşırtıcı bir şekilde, Apple'ın yeni filmi sinema salonlarında gösterilecek.

Teknoloji devi Apple hakkında birkaç ay önce ortaya atılan iddialara göre; şirketin tüm hakları kendinde olan orijinal filmlerini sinema salonlarında gösterime koyacağı söylenmişti. Gelen son haberlerle birikte bu iddiaların doğru olduğu ortaya çıktı.

Şirket, bir süredir Napoleon isimli bir orijinal film üzerinde çalışmalarını sürdürüyordu. Bugün filmden ilk fragman yayınlandı. Bu fragman, Napoleon'un sinema salonlarında da yayınlanacağını ortaya çıkardı. 

İşte Napoleon'un İlk Fragmanı:

Napoleon filmi, adından da anlaşılabileceği üzere Avrupa tarihinin en önemli isimlerinden Napolyon Bonapart'ın hikayesini konu ediniyor. 

Filmin oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Tahar Rahim, Mark Bonnar, Rupert Everett ve Youssef Kerkour gibi sinema dünyasının birbirinden başarılı isimleri yer alıyor. Apple Original Films isimli Twitter hesabındaki paylaşıma göre ise Napoleon filmi, 22 Kasım 2023'te vizyona girecek.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.