Öğrenci Kariyeri Banner

İstanbul Müzik Festivali Online'da

İstanbul Müzik Festivali Online'da

İKSV tarafından 48. kez düzenlenen İstanbul Müzik Festivali, bu yıl 18 Eylül - 15 Ekim tarihleri arasında dinleyenlerle online platformda buluşacak. Bu yıla özel tüm performansların online.iksv.org adresinden takip edilebileceği festivalde tüm konserlere 30 gün süreyle ulaşılabilecek. Bilet satın alan izleyiciler, satın aldıkları konseri izlemeye başladıktan 7 gün sonraya kadar görüntüleyebilecek.

Profesyonel ekipmanlarla yüksek kalitede kaydedilen konserlerin her biri 20 TL fiyatıyla satışa sunulurken dileyenler tüm konserler için kombine biletini 250 liraya satın alabilecekler. Tüm dünyadan erişime açık olan konserlerin biletleri i 4 Eylül Cuma günü 10.30’dan itibaren, biletix.com internet sitesi üzerinden satışa sunulacak.

 Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, Tekfen Filarmoni Orkestrası, Wiener Akademie, Bilkent Senfoni Orkestrası, Kheops Ensemble, Philharmonix, Beethoven Trio Berlin, Borusan Quartet, Semplice Quartet gibi ünlü topluluklar ve Thomas Hampson, Víkingur Ólafsson, Benjamin Schmid, Anna Tifu, Bülent Evcil, Derya Türkan, Yurdal Tokcan, Gökhan Aybulus, Ezgi Karakaya, Pelin Halkacı Akın gibi solistler; İstanbul’da Şerefiye Sarnıcı, Tekfur Sarayı, Hidiv Kasrı, Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi, Harbiye Saint Esprit Katedrali, Surp Hovhan Vosgeperan Ermeni Katolik Kilisesi, Süreyya Operası; Ankara’da Bilkent Odeon’da, Avrupa’da ise Belçika, Almanya, Avusturya ve Hollanda’nın çeşitli şehirlerinde Stavelot Manastırı, Wonderfeel Festival Alanı, Schubert Kilisesi gibi  şehrin tarihi ve kültürel hazinelerini ortaya koyan büyüleyici  mekânlarda sahne almış olacak. 


Ezgi Nur Budak

MEF Üniversitesi-Psikoloji

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.