Öğrenci Kariyeri Banner

İstanbul İşletme Enstitüsü'nden Sertifikalı Ücretsiz 10 Online Kurs

İstanbul İşletme Enstitüsü'nden Sertifikalı Ücretsiz 10 Online Kurs

İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından verilen iş ve okul yaşantınız için son derece faydalı bir o kadar da keyif alacağınız sertifikalı online eğitimleri sizin için bir araya getirdik. Eğitimlerin sonunda gireceğiniz ölçme-değerlendirme sınavlarıyla almaya hak kazandığınız sertifikalar,  hem CV'nizi dolduracak hem de bu sayede kaliteli bir eğitim fırsatı yakalamış olacaksınız. 

1. Online Mobbing Eğitimi

mobbing

Bir diğer adıyla psikolojik şiddet olan mobbing, bireylerin iş yerinden ayrılmalarına kadar uzanabilen, yıpratıcı bir süreçtir. Davranışı doğru tanımlayabilmek ve önlemenin yollarını aramak esas olmalıdır.

Sizler için Eğitim linkini buraya bırakıyoruz.

 

2. WordPress Eğitimi

wordpress

Wordpress eğitimi ile artık internet sitesi oluşturmak daha kolay. Kod bilmenize gerek kalmadan alacağınız bu eğitimle birlikte ister işletme, ister kişisel web siteleri oluşturabileceksiniz. 

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz. 

 

3. İçerik Editörlüğü Eğitimi

editör

Artık yeni bir iş modeli haline gelen içerik üreticiliği ve editörlüğü ile dijital dünyada etkin bir şekilde var olmak için bu eğitimi almak size pek çok iş kapısını aralayabilir. 

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz. 

 

4. İşaret Dili Eğitimi 

işaret dili

Kamu ve özel sektörde işe alımda bazı açık kriterler arasında “işaret dilini bilen” ibarelerine sıkça rastlar olduk. İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından sizlere verilen Online İşaret Dili Eğitimi ile bu kriteri karşılamış olacak aynı zamanda yalnızca işitme engelli olanlar için değil, işitme engellilerle birlikte yaşayan ve onlarla iletişim kurmak isteyen herkesle irtibat kurabileceksiniz. 

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz. 

 

5. Blog Yazarlığı Eğitimi

yazarlık

Düşüncelerinizi, hayallerinizi, içinizden geçenleri binlerce insanla paylaşmak ve yeni insanlar tanımak istiyorsanız tam da size göre bir eğitim programı.  Bunun için öğrenilmesi gereken bazı teknikleri, alacağınız eğitim ile en kısa zamanda pratiğe dökebileceksiniz. 

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

 

6. Doğru ve Etkili Konuşma Eğitimi

konuşma

Dili nasıl kullandığımız yani nasıl konuştuğumuz, kuşkusuz bizi doğrudan etkiliyor. Bu eğitimle birlikte dili doğru kullanmanın, konuşmayı etkili hale getirmenin ve iletişimdeki verimi arttırmanın püf noktalarını öğreneceksiniz.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

 

7. Fotoğrafçılık Eğitimi

fotoğrafçılık

Yeni bir hobi edinmek ya da amatör olarak ilgilendiğiniz fotoğrafçılığı profesyonel anlamda öğrenmek adına bu eğitimi almak sizin için çok iyi bir fısat olacak. 

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

 

8. Photoshop Eğitimi 

photoshop

Artan görsel ihtiyaçlar, değişen pazarlama anlayışı ve basılı materyallerden dijitale geçine bu süreçte kilit program olan Photoshop ile hem tasarım dünyasına adım atacaksınız hem de kendi kişisel gelişiminize katkı sağlamış olacaksınız.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz. 

 

9. Stres Yönetimi Eğitimi 

stres

Stres sizi değil siz stresi yönetin. Günlük hayatta da iş yaşamında da bireyi olumsuz etkileyen stresi nasıl yönetebileceğinizi Stres Yönetimi Eğitimi sayesinde öğreneceksiniz.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

 

10.  Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi

okuma

 Bilinçaltı öğrenme teknikleriyle hem okuduğunuzu anlayacak hemde daha hızlı olacaksınız. İstanbul İşletme Enstitüsü tarafından verilen Online Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi hem okul hem de iş hayatında bitmeyen konuları bir an önce halletmenizi sağlayacak.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

 


Fatma Oral

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Fatma Oral..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.