Öğrenci Kariyeri Banner

İş İnsanı Acun Ilıcalı Yeni Bir Futbol Takımı Satın Aldığını Duyurdu!

İş İnsanı Acun Ilıcalı Yeni Bir Futbol Takımı Satın Aldığını Duyurdu!

Geçtiğimiz yıl İngiltere'de Hull City takımını satın alan Acun Ilıcalı, yeni bir futbol takımı daha satın aldığını duyurdu.

Televizyoncu iş insanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl İngiltere'de Hull City takımını satın alarak uzun bir süre konuşulmuştu. Ilıcalı şimdi de İrlanda Premier Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini satın aldığını açıkladı.

13 Kere İrlanda Şampiyonu Oldu

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, şu ifadelere yer verdi:

"Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları’na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz".

Ilıcalı'nın yeni takımı Shelbourne, 1895'te kuruldu. 13 kez İrlanda şampiyonu olan takım, 7 kere de Federasyon Kupası kazandı. Takımın son yıllarda alt lige düşüp tekrar geri çıktığı ifade edildi.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.