Öğrenci Kariyeri Banner

iPhone 15 Pro'nun Özel Rengi Ortaya Çıktı!

iPhone 15 Pro'nun Özel Rengi Ortaya Çıktı!

Bu yıl eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 15 Pro modellerinin özel rengi ortaya çıktı. 

Apple geçtiğimiz eylül ayında yeni iPhone 14 serisini tanıtmıştı. Burada ilk kez yer alan Plus modeli, yetenekleri gelişmiş kamera adası ve hap şeklindeki çentik tasarımı dikkatleri çekiyordu. Bu yıl Eylül'de tanıtılması beklenen iPhone 15 Pro modelinin ise özel rengi olacağı ortaya çıktı.

Özel Renkler Ortaya Çıktı!

Apple’ın her yıl Pro modelleri için özel renkler sunduğu biliniyor. Kimi zaman gümüş-altın karışımı, kimi zaman da petrol yeşili benzeri sadece kendi akıllı telefonlarında, hatta Pro serisi cihazlarında olan renkleri kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Bu yılın da iPhone modelleri için özel bir yıl olacağı tahmin ediliyor. Çünkü iPhone 15 ve Pro’ların hepsinin USB Type-C bağlantı noktasına geçiş yapacağı iddia ediliyor. Ayrıca Pro Max yerine veya üzerine konumlanacak, kamera tarafında daha fazla seçenek sunan Ultra modeli yer alacak.

Dolayısıyla bu yeni tasarım, model ve özelleştirmelere uygun onları öne çıkaracak bir renk gerekiyor. Apple her ne kadar son dakikaya kadar kararını netleştirmeyip sürpriz yapabilecek olsa da yeni renkler şimdiden netleşti.

İlk olarak #410D0D renk koduna sahip oldukça koyu bir kırmızıyı görüyoruz. Tabii bu model (PRODUCT)RED kapsamında da olabilir. Fakat genelde düz modellerin buraya dahil olduğunu biliyoruz. Ayrıca diğer modellerde de bazı yenilikler var.

iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın açık mavi ve pembe şeklinde 2 yeni renkli prototiplerinin hazırlandığı ifade ediliyor. Bunların kodları da sırasıyla #CE3B6C ve #0DB1E2. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.