Öğrenci Kariyeri Banner

İnternette En Ucuz Kitabı Bulmanızı Sağlayan Site!

İnternette En Ucuz Kitabı Bulmanızı Sağlayan Site!

Kitap alışverişi yapmadan önce siteler arasında ya da mağazalarda gezerek malum kitap fiyatlarından dolayı uygun olanını bulmaya çalışmak bazen yorucu olabiliyor. Tam uygun fiyatlı olanını buldum derken tükendiğini görmekse tam bir hayal kırıklığı.

Bu noktada sizler için oldukça faydalı olacağını düşündüğümüz, oldukça işinize yarayacak bir öneriyle geldik. KitabınaBak, bizleri bu döngüden kurtarmak adına kurulmuş harika bir site. Sizi hiç yormadan aradığınız kitabın hangi site ya da mağazada uyguna olduğunu bulup karşınıza çıkarıyor.

5 Milyondan Fazla Kitaba Erişim İmkanı

Tabii o kitap kokusunu içine çekerek gezmenin zevkini karşılayamaz ancak acil durumlar için sıklıkla ziyaret edeceğimiz siteler arasında şimdiden yerini aldı diyebiliriz.

İstediğiniz her türde kitaba erişim imkanı sağlayan site, farklı kampanyalardan da haberdar olmanızı sağlıyor.

Tıpkı alışveriş sitelerinde olduğu gibi kitapçıları da birbirleriyle kıyaslayarak istediğiniz kitabın hangi sitede ne kadara satıldığını görebiliyorsunuz. Üstelik kitap araması ISBN NO ve Yayınevi adına kadar ayrıntılı bir biçimde şekillendirebiliyorsunuz.

Veritabanında 5 milyondan fazla kitap kıyaslama listesi bulunan bu harika siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.