Öğrenci Kariyeri Banner

Instagram Kullanıcılarının Beklediği Özellik Sonunda Geliyor!

Instagram Kullanıcılarının Beklediği Özellik Sonunda Geliyor!

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, takipçi gizleme özelliğini sonunda kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 

Son zamanlarda getirdiği yenilikler ve özellikler ile adından sıkça söz ettiren Instagram, bu sefer kullanıcıların uzun zamandır beklediği takipçi listesi gizleme özelliğini getirmeye hazırlanıyor.

Listeyi Gizlediğinizi Görebilecekler!

Twitter’da paylaşım yapan analistler tarafından gündeme getirilen yeni özelliğin, kullanıcıların takipçi listelerini gizleme ve yalnızca kendileri tarafından görülebilmesine imkan verecek. Merakla beklenen bu özellik kullanıma sunulduğu takdirde, platformdaki takipçi sayınız 10 da olsa 1.5 milyon da olsa, siz istemediğiniz sürece kimse göremeyecek. Ancak, bunu gizlemiş olduğunuz için görülmediği bilgisi de diğer kullanıcılarla paylaşılacak.

Şirketin TikTok’tan aldığı bir özellik olan Reels, platformun en sevilen ve en çok zaman geçirilen bölümlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda birçok kullanıcı Reels paylaşarak influencer olma yolunda ilerliyor.

Ancak, Instagram Reels düzenleme aracı oldukça karışık bir yapıya sahip olması sebebiyle tepki çekiyordu. Şirketin bugün yaptığı paylaşıma göre, yeni güncellemenin ardından Instagram Reels düzenleme daha kolay bir hale gelecek. Bu sayede kinfluencer sayısının artma ihtimali de artış gösterecek gibi duruyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.