Öğrenci Kariyeri Banner

İnstagram'ın Yeni Özelliği: Flipside!

İnstagram'ın Yeni Özelliği: Flipside!

Instagram'ın test ettiği yeni özellik Flipside, seçtiğiniz arkadaşlarınızla paylaşacağınız özel bir profil alanı sunuyor.

Instagram Flipside: Daha özel ve sınırlı bir sosyal medya deneyimi

Instagram, kullanıcılarına daha özel ve sınırlı bir sosyal medya deneyimi sunmak için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor: Flipside. Bu özellik, kullanıcıların ek bir hesap açmadan, ana hesapları ile bağlantılı olarak, sadece seçtikleri kişiler tarafından görülebilecek bir profil oluşturmalarına olanak tanıyacak.

Flipside, Instagram'ın yakın zamanda kullanıma sunduğu "Yakın Arkadaşlar" özelliğine benzer bir işlev görüyor. Ancak, Flipside ile kullanıcılar, ana hesaplarından farklı bir profil resmi, isim ve biyografi kullanabilecekler. Ayrıca, Flipside profiline yüklenen gönderiler, ana hesapta görünmeyecek.

Flipside, şu anda test aşamasında ve sadece belirli kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. Ancak, Instagram'ın bu özelliğini yakın zamanda tüm kullanıcılara sunması bekleniyor.

Instagram CEO’su Adam Mosseri,  yeni özellikle ilgili açıklamasında: “Flipside’ı Instagram’da başlatıp başlatmayacağımızı bile bilmiyoruz. Bir yandan daha özel hissettiren ayrı bir alan oluşturmak güzel; diğer yandan, zaten açılan farklı hesaplar ve Yakın Arkadaşlar kısmı üzerinden daha küçük bir kitleye ulaşmak mümkün. Test sürecinde insanların nasıl tepki vereceğini göreceğiz ve ona göre ilerleyeceğiz.” dedi.

“Flipside” kullanıcılarına, kendi hesaplarını kullanarak paylaşılan gönderileri belirli kişilerle paylaşma imkanı sunacak. Fakat bu içerikler ana hesapta görünmeyecektir. Kullanıcılar, daha rahat ve özgür bir kullanım alanına sahip olacak. 

 

Kaynak


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.