Öğrenci Kariyeri Banner

Hugh Jackman'dan Deadpool 3 Açıklaması!

Hugh Jackman'dan Deadpool 3 Açıklaması!

Wolverine rolüne yeniden geri dönen Hugh Jackman, Deadpool ve Wolverine arasındaki ilişkiye dair açıklamarda bulundu. Jackman'ın yaptığı açıklamaya göre ikilinin arası pek de iyi olmayacak.

Marvel severler, geçtiğimiz haftalarda Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın paylaştığı sürpriz duyuruyla uzun zamandır beklediği güzel haberi almıştı. Jackman, Deadpool 3 ile Wolverine rolüne resmen geri döneceğini açıklamıştı. Ancak bu haberden sonra merakla bekleyenlerin kafasında bazı soru işaretleri oluşmuştu.

Bunlardan biri de; Logan’ın nasıl geri döneceği ve Deadpool ile ilişkisinin nasıl olacağıydı. Jackman, katıldığı bşr programda bu sorulara dair önemli cevaplar verd.

'Wolverine, Deadpool’dan Nefret Ediyor'!

The Empire Film Podcast programına katılan Jackman, Deadpool ve Wolverine arasındaki ilişkiden bahsetti. Jackman, Wolverine’in Deadpool’dan nefret ettiğini söylerek şu ifadeleri kullandı:

“Nasıl sınıflandırsam? 10 çok yakın, 0 gerçek. Biz sıfırız, zıtız, birbirimizden nefret ediyoruz. Logan ondan bıkmış, ondan milyonlarca kilometre uzakta olmak veya kafasına yumruk atmak istiyor. Ne yazık ki bu filmde milyonlarca kilometre uzakta olamaz, bu yüzden muhtemelen kafasına çok yumruk atacağım.”

Wolverine ve Hugh Jackman’a Logan filmiyle birlikte veda etmiştik. Ancak Jackman, geçtiğimiz gün bu soruya da açıklık getirmişti. The Jess Cagle Show’a katılan Jackman’ın cevabı özetle ‘bilim’ olmuştu:

“Hepsi Marvel dünyasında sahip oldukları, zaman çizelgeleri arasında dolaşan bu cihaz sayesinde. Artık geri dönebiliriz çünkü, bilirsiniz, bu bilimdir. Böylece benim için ve muhtemelen hayranlar için önemli olan Logan zaman çizelgesini bozmama gerek kalmıyor.”

Merakla beklenen Deadpool 3 filminin, 8 Kasım 2024’te vizyona giremesi bekleniyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.