Öğrenci Kariyeri Banner

Helallik Almanın Güncel Hali: HelalApp

Helallik Almanın Güncel Hali: HelalApp

Geçmişte yaşayan insanların hayal bile edemeyeceği bir dünyada, çoğu şeyi garipsemeden yaşayıp gidiyoruz. Fakat bugün bunlara bir yenisi daha eklendi. Din ile teknoloji, çok garip bir noktada buluştu.

İşte sizin için hellallik isteyen uygulama: HelalApp

Uygulamanın yapılış amacı eğlence mi yoksa kul hakkına olan hassasiyet mi pek anlayamadık. Bildiğimiz tek şey çok farklı ve ilginç olması. 

Uygulama kendini böyle tanıtıyor:
''Helallik almak istediğin kişileri seç, mesajını yaz, helallik isteğini ister rehberindeki kişilere, ister tüm dünyaya gönder. Bir kusurumuz olduysa da şimdiden hakkını helal et.''

Uygulamanın web sitesinde de aplikasyonla ilgili ayrıntılar var. Nasıl helallik alacağınız anlatılıyor. 

Uygulamayı telefonunuza indiriyor ve helallik istediğiniz kişileri  seçip ne hakkında helallik istediğinizi yazıyorsunuz. Bu helallik isteği, karşı tarafa iletiliyor. Sonrasında ise helallik istediğiniz kişinin hakkını helal edip etmediğiyle ilgili bir geri dönüt alıyorsunuz. Kısacası, normal helallik istemenin dijital versiyonu. Yüz yüze istemekten çekindiğiniz, aynı anda çok fazla kişiyi aradan çıkarmak veya uzakta olan birinden helallik istemek için farklı bir yol. Belki de uygulamanın hatrına haklar helal edilir, bilinmez.

Uygulamanın örnek fotoğraflarındaki helallik istekleri fazla samimi ve yüz güldüren cinsten.

Rehberinizdeki kişilerden özel olarak helallik isteyebileceğiniz gibi, çok açık uçlu bir helallik isteğinde de bulunabiliyorsunuz.

  • Çocukken kasanın oradaki sakızlardan aşırdığı aklına gelmiş olması muhtemel bir kullanıcı, böyle bir helallik istemiş.

Umarım bütün bakkallar bu çağrıyı duyar da bütün çocuklara hakkını helal ederler :)

  • Bu da oyuncu bir gençten gelmiş, içten bir helallik isteği:

 

Ülkenin mizahseverleri, dindarları, yaşlıları, çocukları, hocaları, rahatları bu uygulama için ne düşünür bilemeyiz. Bildiğimiz tek şey farklı ve ilginç bir fikir olduğu. Tutulur mu unutulur mu bilinmez ama, yüzümüzü güldürdüğü kesin. İçeriklerimizde bir kusur gördüyseniz siz de hakkınızı helal edin :)

 

 

 

 


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.