Öğrenci Kariyeri Banner

HBO Max Hakkında Şok Eden İddia!

HBO Max Hakkında Şok Eden İddia!

Bu yıl ülkemizde yayın hayatına başlayacağı açıklanan HBO Max hakkında şok eden bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre dünyaca ünlü platform ülkemize uzun bir süre gelmeyebilir.

Dünyanın en çok rağbet gören içerik platformlarından olan HBO Max’in bu yıl içinde ülkemize geleceği belirtilmişti. Hatta platformun Türkiye CEO’sunun bile belli olması, HBO Max’in kısa süre içinde ülkemizde olacağının kanıtı niteliğindeydi.

Faaliyetleri Süresiz Olarak Askıya Alındı İddiası!

Geçtiğimiz haftalarda platformun ülkemize özel olarak hazırlayacağı ilk dizinin de ortaya çıkmasının ardından artık platformun yayın hayatının başlamasına günler kala ortaya çıkan bir iddia platformun ülkemizdeki hayranlarını üzdü.

Birsen Altuntaş’ın aktardığı bilgilere göre ülkemizde işe alımlar yapan ve hatta ilk yerli projelerinin yapımına başlayan HBO Max, ülkemizin de aralarında bulunduğu birkaç ülkede faaliyetlerini “süresiz olarak” askıya aldı.

Platformun bu kararı neden aldığı bilinmezken sektördeki pek çok isim HBO Max’in “yatırımlarının karşılığını alamayacağı” ülkelerden çekildiği iddiasında bulunmuştu.

Ancak şimdilik tüm bunlar birer idddiadan ibaret. HBO tarafından konuyla ilgili net bir açıklama henüz yapılmadı.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.