Öğrenci Kariyeri Banner

Hayatınızı Kolaylaştıracak En İyi 6 Mobil Takvim Uygulaması

Hayatınızı Kolaylaştıracak En İyi 6 Mobil Takvim Uygulaması

Teknolojinin bazı zararları olsa da birçok faydası olduğu âşikar. Öyle ki günümüzde teknoloji sayesinde pek çok mobil uygulama bizlere kolaylık sağlıyor ve bu uygulamalardan biri de mobil takvim uygulamaları. Bu yazımda hayatınızı kolaylaştıracak en iyi 6 mobil takvim uygulamasına değineceğim.

Keyifli okumalar dilerim!

 

1. Google Takvim

google takvim

Google Takvim’e, karton takvimin dijitale dönüşmüş hâli de diyebiliriz. Bu uygulama oldukça detay sunduğu için işlerinizi artık gönül rahatlığıyla planlayabilirsiniz!

 

2. Jorte Calendar

jorte calendar

Jorte Calendar, takvimini özelleştirmek isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor ve her yaşa uygun temalar sunuyor. Ayrıca Jorte Calendar, Google Takvim ile de entegre çalışabiliyor.

 

3. 24me

24me

24me sayesinde artık ne fatura ödemeyi unutacaksınız ne de doğum günlerini… 24me adeta kişisel asistanınız olacak!

 

4. One Calendar

one calendar

Karışık uygulamalardan sıkılanların imdadına One Calendar yetişiyor! Uygulama, son derece basit olan arayüzü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu uygulama, pek çok takvim uygulamalarını da içinde barındırdığı için başka bir takvim arayışına girmenize gerek kalmayacak!

 

5. Microsoft To Do

microsoft to do

Asıl adı ‘’To Do’’ olan bu uygulamayı sadece takvim olarak değil aynı zamanda not defteri olarak da kullanabilirsiniz.

 

6. GTasks

gtasks

Gün içinde çok yoğun oluyorum, yapacaklarımı unutuyorum mu diyorsunuz? İşte sizi bu durumdan kurturacak olan uygulama ‘’GTasks’’ olacak! Uygulama size geniş çalışma ortamı sunuyor ve içinde farklı sekmeler açmanızı sağlayarak diğer uygulamalardan farkını koyuyor.

 

KAYNAK

 


Rezzan Açıkgöz

İçerik Yazarı

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.