Öğrenci Kariyeri Banner

Hangi Yaşta Olursanız Olun Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Animasyon Filmi!

Hangi Yaşta Olursanız Olun Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Animasyon Filmi!

Animasyon filmleri genellikle sadece çocukların izlediği bir tür olarak düşünülür. Ancak verdikleri mesajlar ve işledikleri konularla yetişkinlerin de ilgisini çekiyor.

Sizin için bir araya getirdiğimiz her yetişkinin izlemesi gereken animasyon filmlerini keyifle izleceğinizden eminiz!

Hangi Yaşta Olursanız Olun Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 Animasyon Filmi!

1.Çılgız Hırsız

Banliyönün en kasvetli ve çirkin evinde yaşayan Gru, küçük sarı köleleri ile birlikte dünyanın kaderini değiştirecek bir plan yapar. Gru, dünyanın uydusu Ay’ı çalmayı istemektedir. Üç küçük yetim olan Margo, Edith ve Agnes ise bu kötü ruhlu adamla karşılaştıklarında hiç kimsenin göremediği bir detayı fark ederler: Gru onlar için en uygun baba adayıdır!

2. Yukarı Bak

Maceracı ve çocuksu bir insan olan Ellie’nin tek hayali dünyayı gezebilmektir. Carl ise sessiz ve sakin bir insan olsa da şefkat dolu kalbiyle Ellie’nin tek isteğini gerçekleştirebilmeyi ister. Bu iki küçük çocuk büyür, evlenir, yaşlanır... Ellie, Carl'dan önce hayata veda eder. Carl ise sevgilisinin hatırasını yaşatabilmek için onun çocukluk hayalini gerçekleştirmeye karar verir.

3. Aslan Kral

Ormanın kralı olan babası Mufasa'yı çok seven ve ona hayran olan yavru aslan Simba başlangıta mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak kötü amcası Scar'ın planlarından habersizdir. Kral olmak için fırsat kollayan Scar, Mufasa'yı öldürdükten sonra Simba kendisini bir tehlikenin ortasında bulur.

4. Kung Fu Panda

Panda Po, kung fu hayranıdır. Ancak bu spora yetenekli olduğu söylenemez. Ailesine ait makarna restoranında çalışır. Beklemediği bir anda eski bir kehaneti yerine getirmek için görevlendirilince Po'nun hayalleri gerçeğe dönüşür.

5. Kayıp Balık Nemo

Dünyayaya geldiği zaman annesini kaybeden Nemo babası tarafından büyütülmüştür. İlkokul çağına geldiğinde babasının ilgisinden sıkılmaya başlar. Bir yüzgeci  küçük olduğu için babası okyanusta yüzmesini istemez. Bir gün Nemo, okyanusta yüzmeye karar verir ve bir insan tarafından yakalanır. Oğlunun insanlar tarafından yakalanıp götürüldüğünü gören babası, çok kararlıdır. Nemo' yu bulacak ve eve geri getirecektir. Fakat okyanus çok büyük ve tehlikelidir.

6. Karmakarışık 

Bir eşkıya olan Flynn Rider gizemli bir kulede saklanmaya çalışırken, o kulede yaşayan güzel, cesur ve 20 metre uzunluğunda altın sarısı saçları olan Rapunzel tarafından esir alınır. 

7. Shrek

Çirkin görünümlü, yeşil bir canavar olan Shrek bataklığında mutlu bir yaşam sürmektedir. Güzel prenses Fiona, bir ejderha tarafından kulede hapsedilmiştir. Duloc ülkesinden Lord Farquad, prensesi kurtarmak için Shrek'ten yardım ister. Lord, eş olarak prenses Fiona'yı seçmiştir ve onu ejderhadan kurtarıp evlenmek istemektedir.

8. Buz Devri

Buzul çağı gelmiştir. Bu korkunç şartlarda hayvanlar bir şekilde hayatta kalmaya çalışmaktadır. Bu sırada kendi halinde bir mamut olan Manny, karizmatik bir kaplan olan Diego ve çılgın rakun Sid tesadüfen bu karmaşa içerisinde bir araya gelirler.

9. Madagaskar

Hayvanat bahçesindeki yaşadıkları ortamdan sıkılan zebra Marty hayvanat bahçesinden kaçar. Arkadaşları Aslan Alex, zürafa Melman ve su aygırı Gloria, Marty'i bulup geri getirmek için peşinden giderler. Bu yolculuk, doğal hayata hiç alışık olmayan bu hayvanların kendilerini Madagaskar’da bulmalarıyla sonuçlanacaktır.

10. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin

Hikaye Vikinglerin ve vahşi ejderhaların dünyasında geçer. Ejderha öldürmenin bir yaşam tarzı olduğu Berk adasında yaşayan bir genç, yaralı bir ejderhayla karşılaşır ve dünyası değişir. İkili daha sonra iyi arkadaş olacaktır.

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.