Öğrenci Kariyeri Banner

Haluk Levent, TIME Dergisi Tarafından Dünyanın En Etkili 100 Kişisinden Biri Seçildi!

Haluk Levent, TIME Dergisi Tarafından Dünyanın En Etkili 100 Kişisinden Biri Seçildi!

AHBAP’ın kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, TIME dergisi tarafından dünyanın en etkili 100 kişisinden biri olarak seçildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10'dan fazla ilimizi etkileyen şiddetli depremlerin ardından afet bölgesi için büyük bir seferberlik başlatan AHBAP Derneği kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, TIME dergisi tarafından dünyanın etkili 100 kişisinden biri olarak seçildi.

Marai Depremleri İçin Seferberlik Başlatmıştı!

Dünyanın en köklü dergilerinden TIME’ın her yıl düzenlediği ve yılın en etkili isimlerinin belirlendiği “En Etkili İnsanlar” listesinin 2023 versiyonu 13 Nisan’da paylaşılacak. Merakla beklenen listeden bugün Türkiye için önemli bir haber geldi. Ünlü sanatçı ve hayırsever Haluk Levent’in TIME tarafından dünyanın en etkili kişilerinden biri olarak seçildiği paylaşıldı. 

TIME’ın listesi “İkonlar, Titanlar, Sanatçılar, Liderler ve Yenilikçiler” başlıkları altında bir araya getiriliyor. Levent, depremin ilk günlerinde kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile hem deprem bölgesine giderek hem de İstanbul'daki ofislerinden hummalı bir çalışma gerçekleştirmişti.

Düzenlediği yardım kampanyalarıyla birlikte birçok kentte çalışmalar yürüterek binlerce depremzedeye yardım eli uzatan Levent, depremin ilk gününden bu yana toplanan yardımlar ile depremzedelerin barınabileceği çadır kentler de kurdu.

Aynı zamanda, Habermetre’nin 2022 değerlendirme raporuna göre Levent, hakkında en fazla haber yapılan ve en çok okunan isimlerinden biri olmuştu.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.