Öğrenci Kariyeri Banner

Haftanın Gişe Yarışı Başlıyor: 15 Nisan'da Vizyona Giren Filmler!

Haftanın Gişe Yarışı Başlıyor: 15 Nisan'da Vizyona Giren Filmler!

Hafta sonu ne yapsam diye düşünenler: 15 Nisan itibariyle vizyona giren filmleri sizler için listeledik...

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları

Karanlık büyücü Gellert Grindelwald, büyücülük dünyasının kontrolünü ele geçirmek için harekete geçmiştir. Bunu öğrenen Profesör Albus Dumbledore, önce onu tek başına durdurmaya çalışır. 

 

Stardust

Stardust, 2016 yılında yaşamını yitiren, müzik tarihinin en büyük ikonlarından biri olan efsanevi müzisyen David Bowie'nin hayat hikayesini konu ediyor.

David Bowie, henüz 24 yaşındayken, Mercury Records yayıncısı Ron Oberman ile Amerika’ya ilk yolculuğuna çıkar. Büyük bir heyecanla çıktığı bu yolculukta David Bowie, kendisi için hazır olmayan bir dünyayla karşılaşır.

 

7 - Yedi

Filmde, 7 farklı karakterin birbiriyle iç içe geçen hikayeleri konu ediliyor. Karakterlerin birbiriyle bağlantılı hikayelerinin anlatıldığı filmde, yaşadığı zorlukların yanı sıra karşılıksız bir aşka düşen genç bir kadın, kendisine yapılanlardan intikam almak için canlı bomba olan bir adam, kayıp bir kitabın peşine düşen İngiliz bir kadın, oğullarının pisliğini temizlemeye çalışan bir anne ve baba, eski sevgilisine zorbalık eden bir genç, yıllarca cezaevinde kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşan bir kadının hayatına odaklanılıyor.

 

Çıngırak

Çıngırak, yasa dışı yollarla çocuk evlat edinen bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor. Özge, anne olmak için yanıp tutuşan genç bir kadındır. Beyin cerrahı olan eşi Hakan'ı yasa dışı yollarla evlat edinmeye ikna eden Özge, sonunda hayallerinin gerçekleşeceğini düşünür.

Ancak evlat edindikleri bebeğin eve gelmesiyle birlikte artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

 

Azaim: Cin Mezarlığı

Azaim, cinlerle iletişime geçen bir köy ahalisinin yaşadıklarına odaklanıyor. Bir dağ köyünde yaşayan bir grup insan, bir Arap bilginine ait olan bir kitap bulur.

Kitabı kullanarak tehlikeli büyüler yapmaya başlayan grup, bu sayede zenginlerin isteklerini yerine getirerek kendileri de zengin olur. Ancak yaptıkları büyülerin ağır bir bedeli vardır. 

 

Troll: Kuyruklu Macera

Troll: Kuyruklu Macera, babasını ve krallığı kurtarmak için arkadaşlarıyla beraber tehlikeli bir maceraya atılan Trim'in hikayesini konu ediyor. Troll prensi Trim’in, babası Kral Grom’u kurtarmak için sadece 3 günü vardır.

 

Zalo

Zalo, yaşanan bir olay nedeniyle yıllardır görüşmediği ikizi ile yeniden bir araya gelen Zalo Ağa'nın hikayesini konu ediyor. Zalo Ağa, zalimliği ile nam salan bir adamdır. Evlenmek isteyen Zalo Ağa, bunun için gereken başlık parasını biriktirmeye çalışır.

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.