Öğrenci Kariyeri Banner

Yazılım ve Bilgi Güvenliği Temalı Hack Yourself 4 Şubat'ta Başlıyor

Yazılım ve Bilgi Güvenliği Temalı Hack Yourself 4 Şubat'ta Başlıyor

Yazılım yolculuğunu baştan yarat!

Yazılım dünyasına dair birçok bilgi öğrenirken ufkunu genişletip sana yeni bir bakış açısı elde etme şansı sunacak olan bu etkinlikte sen de yerini al!

Hack Yourself Nedir?

Dünyada ve ülkemizde gelişen yazılım sektörünün önde gelen firma ve konuşmacılar ile bu alana ilgi duyan öğrencileri ile buluştuğu The War of Cyber mottosuyla yola çıkmış bir yazılım zirvesidir.

Yazılım ve bilişime ilgi duyup hem teknik bilgiler edinip hem de networklerini genişletebilecekleri bu zirve katılımcılar için yön gösterici nitelik taşımaktadır.

Kimler katılmalıdır?

Öğrenciler, kişisel, kurumsal ve ulusal bilgi güvenliği alanında çalışmak isteyenler ve bu konulara ilgi duyan, kendisini geliştirmek isteyen ve kariyer hedefi olan herkese hitap etmektedir.

Tüm bu veriler içerisinde kaybolacağınız, kaybolurken kendinizi bulacağınız Hack Yourself 4 Şubat’ta seni bekliyor! Katılmak için başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.