Öğrenci Kariyeri Banner

Global Career Summit Online İle Potansiyelini Keşfetmeye Hazır Mısın?

Global Career Summit Online İle Potansiyelini Keşfetmeye Hazır Mısın?

Öğrencilerin hem kendi potansiyellerini keşfedeceği hem de globalde kariyer fırsatlarına ulaşabileceği bir platform olan Global Career Summit’te A’dan Z’ye globalde kariyer konuşuluyor. 

3 yıldır şubat ayında Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleştirdiğimiz zirvemiz, Geçen sene de online bir şekilde gerçekleşti. 5. yılımızda vizyonunuzu dünyadaki fırsatlara çevireceğiniz ve genişleteceğiniz farklı alanlarda sunumlar, ilgi çekici paneller, ilham verici konuşmalar ve fazlası sizi bekliyor!

Global ve ulusal firmaların birbirinden değerli konuşmacılarını ağırladığımız etkinliğimizde kendinizi geliştireceğiniz oturumların yanında konuşmacılarımızla network alanınızı genişletip kariyerinize yön vereceksiniz.

3İK & Öğrenci Kariyeri iş birliğinde gerçekleştirilen etkinliğimizde 4 sene boyunca sadece İstanbul’daki üniversitelerden öğrencileri değil, Türkiye’nin her yerinden yüzlerce öğrenciyi ağırladık. Bu sene de aramızdaki tüm sınırları tamamen kaldırıyoruz ve online zirvemize hepinizi bekliyoruz. 

Bulunduğumuz yere farklı noktalardan bakmanın tam zamanı!

2019 konuşmacılarımızdan P&G YK Üyesi ve İnsan Kaynakları Direktörü Berna Yener Aksu’nun deyimiyle “Başarı basamaklarını çıkarken ayak izlerinizi bırakın”

Bu zirve sizin başarıya giden yolda ayak iziniz olacak!

Hemen başvurun

Önceki senelerde konuşmacılarımız bizim için neler söyledi?

Çok mutluyum. Gençlerle birlikte olmak başka bir şey ile mukayyesesi imkânsız bir duygu… Vesile olan tüm dostlara teşekkür ederim. Elinize, emeğinize sağlık. Sevgilerimle – Müzisyen ve Mühendis Cemil Demirbakan

Global Career Summit’de genç arkadaşlarımla birlikte olmak, onlarla tecrübelerimi paylaşmak benim için çok değerliydi. Bu imkânı sağlayan organizasyonunuza çok teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum. Sevgilerimle - Pepsico Türkiye Genel Müdürü Levent Yüksel

Siz de bu sene Global Career Summit Online’da yerinizi alın

Global Career Summit

Geçtiğimiz senelerde neler yaptık?

 

 


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.