Öğrenci Kariyeri Banner

Getir Artık Londra'da!

Getir Artık Londra'da!

Hemen hemen hepimizin çok yaygın şekilde kullandığı ve Covid-19 döneminde artan sipariş sayılarıyla kendini daha da geliştiren Getir artık Londra'da da hizmetlerine başladı.

Market alışverişi yükünü müşterilerin üzerinden almakla kalmayıp 10 dakika gibi kısa bir süreye indirgemeyi başaran Getir sayesinde aslında etkileşim açısından da minimuma indirilmesi durumu gözlenerek toplum sağlığı açısından da fayda sağlamış olundu. 

getir

Şu anda Londra'da 5 deposu bulunan ve 1. ve 2. bölgelere ulaşmakta olan Getir, kurucusunun da belirtmiş olduğu gibi depolarının sayılarını artırarak çeşitli yerlerde de hizmet göstermeye devam edeceğini açıkladı. 

getir

Seçilen ürünleri eksiksiz şekilde müşteriye ulaştırma imkanını sunan ve bunu orijinal bir şekilde hayata geçirmiş olan Getir'i uluslararası pazarda göstermiş olduğu etkinliğinden dolayı tebrik ediyoruz. Açıklamış oldukları bir başka konu, Avrupa'da da çeşitli bölgelerde büyüme hedefleri sayesinde de bölgesel büyümenin de ötesine geçmeyi düşündükleri anlamınaæ geldi.

Umuyoruz ki hedeflerine ulaşır, başarılarını devam ettirirler. 

 

Güzel haberler için takipte kalın...


Bekem Yasemin Çatak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Bekem Yasemin Çatak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.