Öğrenci Kariyeri Banner

Geçtiğimiz Hafta Türkiye'de Dijital Platformlarda En Çok İzlenen Filmler Belli Oldu!

Geçtiğimiz Hafta Türkiye'de Dijital Platformlarda En Çok İzlenen Filmler Belli Oldu!

JustWatch, 31 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasındaTürkiye'de dijital platformlarda en çok izlenen filmlerin listesini paylaştı.

JustWatch,  31 Temmuz - 6 Ağustos arası Türkiye'de dijital platformlardan en çok izlenen dizi ve filmleri açıkladı. Filmler listesinde ilk sırada "Müstakbel Damat" yer alıyor.

Geçtiğimiz Hafta Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler Açıklandı!

1. Müstakbel Damat

Sema ile Hasan evlenme planları yapan bir çiftir. Bunu için harekete geçen Hasan, Kıbrıslı bir ailenin kızı olan Sema'yı istemek için İstanbul''dan Kıbrıs'a doğru yola koyulur. Ancak damat adayı Hasan'ın Kıbrıs'a ayak basması, huzur dolu ada hayatının alt üst olmasına neden olur. 

2. Meg: Derinlerdeki Dehşet

Meg: Derinlerdeki Dehşet, tarih öncesinden kalma bir canavarı durdurmaya çalışan Jonas Taylor'ın hikayesini anlatıyor. 

3. İş İşler

Charles Ferguson’ın 2008'deki ekonomik krize ve finansal erimeye yakın bir bakış attığı belgesel türündeki film politik tavrını da koruyan bir yapıya sahip. Terimlerle çok arası olmayan seyirciye de ekonomik krizi anlaşılır biçimde aktaran filmde Matt Damon da anlatıcı olarak yer alıyor.

4. Uyanış

Oliver Sacks'ın kendi hayatını kaleme aldığı aynı isimli romandan sinemaya uyarlanan film, ömrünü bilime adayan asosyal bir doktorun, icat ettiği bir ilaç sayesinde değiştirdiği yaşamları anlatır.

5. Dunkirk

Christopher Nolan'ın 2. Dünya Savaşı'nın kaderini belirleyen olaylardan biri olan Dunkerque Tahliyesi'ni konu edinen filmi, yüz binlerce İngiliz ve müttefik askerlerinin, düşman askerleri tarafından etrafının sarılması ile başlar.

6. Cennete Yakın

Bir adam ezici bir borç karşılığında eşinin ömründen 40 yıl vermeye zorlanınca, çalışanı olduğu ve zamanın akışıyla oynayan biyoteknoloji şirketinin karanlık yüzünü görür.

7. Yıldızlararası

Yıldızlararası'nda, teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kulak olurken, henüz 10 yaşındaki kızı Murph şaşırtıcı bir zekaya sahiptir. Geçmişte bıraktığı biliminsanı kariyerini özleyen Cooper'un karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar ve ailesinin, dahası insanlığın güvenliği için zorlu bir karar alması gerekir.

8. Yetenekli Bay Cage

Mali yönden sıkıntılı bir süreçten geçen Nicolas Cage, ekonomik durumunu düzeltmek için hayranı olan Meksikalı bir milyarderin doğum günün para karşılığında katılmayı kabul eder. Ancak Cage’in doğum günü partisine gideceği milyarderin aynı zamanda uyuşturucu baronu olduğundan ve Meksika başkan adayının kızını kaçırdığından haberi yoktur. CIA’in kendisi ile iletişime geçmesinin ardından Cage, kaçırılan kızı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

9. Babil

Babil, sinemanın sessiz dönemden çıkış sürecinde birkaç oyuncunun yükseliş ve çöküş hikayesini konu ediyor.

10. Tyrone'u Klonlamışlar

Tuhaf bir üçlü, bir dizi ürkütücü olayın ardından kendilerini mahallelerindeki şeytani komployu araştırırken bulur.

 

Kaynak

 

 

 

 

 

 

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.