Öğrenci Kariyeri Banner

Geçtiğimiz Hafta Türkiye'de Dijital Platformlarda En Çok İzlenen Diziler Belli Oldu!

Geçtiğimiz Hafta Türkiye'de Dijital Platformlarda En Çok İzlenen Diziler Belli Oldu!

JustWatch, 31 Temmuz - 6 Ağustos tarihleri arasındaTürkiye'de dijital platformlarda en çok izlenen dizilerin listesini paylaştı.

JustWatch,  31 Temmuz - 6 Ağustos arasıTürkiye'de dijital platformlardan en çok izlenen dizi ve filmleri açıkladı. Diziler listesinde ilk sırada "The Uncanny Counter" yer alıyor.

Geçtiğimiz Hafta En Çok İzlenen Diziler Açıklandı!

1. The Uncanny Counter

Kendilerine “Counter” adını veren bir grup süper güçlere sahip genç, kimliklerini gizlemek için bir noodle restoranında çalışmaktadır. Asıl yaptıkları iş ise dünyayı tehdit eden kötü ruhlarla savaşmaktır.

2Güzelleştiğim O Yaz

16 yaşındaki Belly Conklin yazı ailesi ve Fisher'larla geçirmek için en sevdiği yer olan Cousins Beach'e gider. Son bir yılda çok büyüyen Belly bu yazın önceki tüm yazlardan farklı olacağını hisseder.

3. Kıyma

Büyük hayallerle Adana'dan İstanbul'a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir sayfa açmak ister. Ancak bela peşlerini bırakmayacaktır.

4. The Idol

The Idol, Los Angeles'lı bir kulüp sahibiyle romantik bir ilişkiye giren bir kadın pop şarkıcısının hikayesini konu ediyor.

5. The Walking Dead

Zombi kıyametinin ardından hayatta kalanlar, birlikte verdikleri ölüm kalım mücadelesinde insanlığa karşı duydukları umuda tutunur.

6. The Big Bang Theory

MIT doktorası yapan, asosyal iki araştırma görevlisinin, sıradan bir garson olan, sarışın güzel Sheldon ile komşuluk ilişkilerini anlatıyor. 

7. Heartstopper

Heartstopper, cinsel kimliği nedeniyle okulda sürekli zorbalık gören başarılı bir öğrencinin hikayesini konu ediniyor.

8. Good Omens

Kıyametin adım adım yaklaşmakta olduğu bir dünya tasvirinin sunulduğu dizide,cennetin dünyadaki temsilcisi melek Aziraphale ile cehennemin dünyadaki temsilcisi Crowley konu ediliyor.

9. The Bear

Gastronomi dünyasından genç bir şef olan Carmen "Carmy" Berzatto, erkek kardeşinin intiharının ardından aile kurumunun yönetimini devralmak için Chicago'ya dönmek zorunda kalır. Kendi dünyasından uzakta olan Carmy, bir trajedinin sonuçlarına katlanırken küçük bir işletmenin, inatçı bir personelin ve gergin aile ilişkilerinin ezici sorumluluklarıyla uğraşmak zorundadır.

10. The Witcher

The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

 

Kaynak

 

 

 

 

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.