Öğrenci Kariyeri Banner

Galatasaray Dünyada Bir İlki Gerçekleştirdi!

Galatasaray Dünyada Bir İlki Gerçekleştirdi!

Galatasaray, dünyada bir ilki gerçekleştirerek dijital taraftarı Leo'yu tanıttı. Sosyal medyadan paylaşımlar yapacak olan Leo, kulübe doğrudan destek sağlayacak.

Son zamanlarda birçok kulüpten teknoloji dünyasıyla birleşmeye yönelik adımlar gelmişti. Son olarak da, Galatasaray'dan beklenmedik ve oldukça dikkat çeken bir hareket geldi. Kulüp, sporda dijital dönüşümün ilk örneklerinden biri olarak “dünyanın ilk dijital taraftarı” projesini hayata geçirdi.

İlk Dijital Taraftar 'Leo'

Galatasaray, Leo The Fan iş birliğiyle sosyal medya ve dijital platformlar için yeni projesini hayata geçirdi. Galatasaraylı kimliğiyle tasarlanan Leo; müzik, şarkı sözü, video ve çizim alanlarında çalışan bir fenomen olacak.

Leo'nun sosyal medya hesaplarını takip eden taraftarlar, dijital taraftarın paylaşımlarına etkileşim katarak kulübe maddi olarak destek yaratabilecek. Kulüp, hem dijital dönüşümde öncü rol üstlenmeyi hem de yeni nesil taraftarları kulüple buluşturmayı hedefliyor. Projenin amacı ise, taraftarları sanal ortamda da bir araya getirmek olacak.

Konuya yönelik yapılan açıklamada “Büyük Galatasaray taraftarı Leo’yu takip edip, onun yaptıklarını izledikçe Galatasaray kazanacak, böylece Galatasaray taraftarı kendi maddi kaynaklarını kullanmadan kulübüne destek sağlamış olacak” ifadeleri kullanıldı.

Twitter, YouTube, Spotify ve Instagram hesaplarına sahip olan Leo, Galatasaray’la ilgili gelişmelerin ardından paylaşım yaparak taraftar ve kulüp arasında yeni bir bağ oluşturacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.