Öğrenci Kariyeri Banner

Fotoğraf Düzenlemek İçin En İyi 4 Program

Fotoğraf Düzenlemek İçin En İyi 4 Program

Telefonlarınızı ve dijital fotoğraf makinelerinizi kullanarak sosyal medyada paylaşmak için harika fotoğraflar çekiyor olabilirsiniz. Çektiğiniz bu fotoğrafları fotoğraf düzenleme programlarıyla daha profesyonel hale getirerek, sosyal medyada daha fazla beğeni toplayabilirsiniz. 

Bugün sizler için en iyi fotoğraf düzenleme programlarını listeledik.

1. Adobe Photoshop

 

Adobe Photoshop, fotoğraf düzenleme programları arasında en iyi kalite sunan uygulama olarak biliniyor. Bu programı profesyonel olarak öğrendiğinizde hem ilgi çekici fotoğraflar hazırlayabilir hem de bunu iş fırsatına dönüştürerek para  kazanabilirsiniz. Adobe Photoshop’un bilgisayar programı hâlinde kullanılmasının yanı sıra, akıllı telefonlar için de uygulaması mevcut. Programın ücretsiz sürümü telefonlarda kullanılabiliyor. Bilgisayar sürümü için ise 30 günlük ücretsiz sürümlerini kullanarak programı deneyebilirsiniz. Bu programın tüm özelliklerini kullanmak için belli bir  ücret ödeyerek fotoğraflarınızla harikalar yaratabilirsiniz.

2. Aviary

Aviary, kullanıcılarına oldukça kapsamlı seçenekler sunuyor. Bu programla fotoğraflarınızın odak, ışık ve renk ayarını kolaylıkla yapabilir, tek dokunuşla profesyonel fotoğraf kareleri oluşturabilirsiniz. Bunun dışında  istenmeyen ayrıntıları yok ederek, fotoğrafınıza daha kaliteli bir görünüm kazandırabilirsiniz. Aviary’i kolay bir ara yüze sahip olması nedeniyle rahatlıkla ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

3. Pixlr

Pixlr programı, fotoğraflarınızı basitçe düzenlemenizi sağlıyor. İndirmeye gerek kalmadan internet üzerinden ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Kolay bir kullanım imkânı sunması nedeniyle biraz kurcaladığınızda tüm detaylarına hakim olabilirsiniz. Daha iyi bir şekilde yararlanmak için internetteki eğitim videolarını izleyerek de gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.

4. Sumo Point

Sumo Point programı, ücretsiz olarak indirme işlemi yapmadan, internet üzerinden erişim imkânı sunuyor. Photoshop’ta yer alan benzer birçok özelliğe sahip olan bu programla fotoğraflarınıza eşsiz bir görünüm kazandırarak, profesyonel bir dokunuş katabilirsiniz.


Beyza Narin

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Beyza Narin..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.