Öğrenci Kariyeri Banner

Filenin Sultanlarından Büyük Bir Başarı Daha Geldi!

Filenin Sultanlarından Büyük Bir Başarı Daha Geldi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 2023 CEV Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Belçika'yı 3-1 mağlup eden Milliler çeyrek finale yükseldi.

Şampiyonada Almanya'da C Grubu'nda oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanan ve son 16 turuna çıkmayı başaran "Filenin Sultanları", A Grubu'nu dördüncü sırada tamamlayan ev sahibi Belçika'yı da 3-1 mağlup ederek 6 maçta 6 galibiyet kazandı.

Filenin Sultanlarının Yeni Rakibi Polonya!

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda oynanan son 16 turunda Belçika'yı 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın çeyrek finalde karşılaşacağı rakibi de belli oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde şampiyonanın son 16 turunda Almanya'yı 3-0 mağlup eden Polonya ile karşılaşacak.  Aynı salonda oynanan son 16 turu maçında Polonya, Almanya'yı 25-22, 25-20 ve 26-24'lük setlerle 3-0 yenerek çeyrek finalde Milli Voleybolcularımızın rakibi oldu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Polonya ile oynayacağı çeyrek final maçı, 30 Ağustos Çarşamba günü TSİ 18.00'de, Paleis 12 Salonu'nda oynanacak.

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.