Öğrenci Kariyeri Banner

Feyyaz Yiğit'ten Gibi'nin 5. Sezonuna Dair İlk Paylaşım Geldi!

Feyyaz Yiğit'ten Gibi'nin 5. Sezonuna Dair İlk Paylaşım Geldi!

Son yılların en popüler dizileri arasında yer Gibi'nin 5'inci sezonunun ne zaman geleceği merak konusuydu. Feyyaz Yiğit'ten, merakları biraz da olsun giderecek bir paylaşım geldi.

 

Gibi 5'inci Sezonuyla Geliyor!

Exxen'in en sevilen içeriklerinden olan Gibi dizisinin 5'inci sezonuna dair bir süredir söylentiler dolaşıyordu. Bugün Feyyaz Yiğit'ten müjdeli haber geldi.

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan gibi önemli isimlerin yer aldığı Gibi dizisi en beğeniler yapımlar arasında yer alıyordu. 4. sezonunun tamamlanmasının ardından birçok izleyici 5. sezonun gelip gelmeyeceğini merak ediyordu.

Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Feyyaz Yiğit'in paylaştığı hikayede "GİBİ 5" adında bir klasör görünüyor. Bu da dizinin 5. sezonunun geleceğini resmen doğruluyor.

Henüz 5. sezona dair resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bu paylaşımla birlikte yeni sezona dair daha net gelişmelerin ortaya çıkacağı anlaşılıyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.