Öğrenci Kariyeri Banner

Eski Ama Altın Değerinde 7 Türk Dizisi

Eski Ama Altın Değerinde 7 Türk Dizisi

Eskiden mi güzeldi, eskiler mi güzeldi?  

Üzerine uzun uzun düşünülebilecek bir soru bu. Büyük tartışmalara sebep olabilecek bu sorunun üstünde durmayıp, güzel olan eski Türk dizilerine geçmek istiyorum.

Yaşımız gereği yayınlandığı dönemde izleyemediğimiz ya da çok küçük olduğumuz için hatırlamadığımız diziler var. Şu anda bile izlenmeye değer olduğunu düşündüklerimi sizler için derledim.  

Bu diziler bütün ailenin toplanıp bir arada çay içip izleyebildiği dizilerden. 

Not: Listenin oluşturulmasında fazlasıyla anne önerisi bulunmaktadır. 

  • Çemberimde Gül Oya

cemberimde-gul-oya​​​​​​

​Listenin başını verebileceğim kadar güzel, eğlenceli, aksiyonlu, ne fazla kısa ne çok uzun olan; ağzınızın tadını yerine getirebilecek bir dizi. 

  • Yedi Numara

yedi-numara

İzlemeyenlerin kayıpta olduğunu düşünüyor, bu diziyi kaçırmamanızı öneriyorum. Tekrar tekrar izlenebilecek harika bir dizi. 

  • Yeditepe İstanbul

yeditepe-istanbuk

Bir arada yaşayan farklı birey ve farklı dertlerin, hayat koşuşturmalarının nasıl da tuz karabiber olduğunu farkına varıyorsunuz bu dizi sayesinde. Komşuluğun, dostluğun içinizi sıcacık yapacağı bu dizinin tek sorunu biraz kısa olması.

  • İkinci Bahar

ikinci-bahar

​​​​​​​Başrolde gencecik yakışıklı ve güzel bir çift yok. Hatta tam tersi yaşlı ve huysuz iki kişi var. Ama o kadar güzel ve eğlenceli bir dizi ki... 

  • Elveda Rumeli

​​​​​​​elveda-rumeli

Geçmişte ve Balkanlardayız... Kızçeler ve kızancıklarla hayatın bilindik sorunlarıyla geçinip gidiyor, eğleniyoruz. Ama eğer bu diziyi sadece gülmek için izlemek istiyorsanız belli bir noktasında bırakmanız gerekecek.

  • Tatlı Hayat

tatli-hayat

Haluk Bilginer.... Türkan Şoray... Asuman Dabak... Benzersiz bir aile komedisi. İsimler dizinin ne kadar iyi olduğunu anlatabilmek için yeterli. 

  • Koçum Benim

kocum-benim

Enerjinizi yerine getirek, lise çağlarınızı özlemenize neden olacak enfes bir dizi. 

 

BONUS: Bu liste biraz daha eski ve çoğu kişinin bilmediği bir dizi listesi için bunu eklemedim fakat bu her an önerebilecek bir dizi olduğu için bonus olarak eklemek istiyorum.

Leyla İle Mecnun

leyla

Tebessüm ederken gözünüzden yaş düşürtebilen, hem Anadolu'nun bağrından kopmuş hem de çok farklı yerlere göndermelerde bulunabilen benzersiz bir dizi. Karakterleri tanıdıktan sonra neden bu diziyi kaçırmamanız gerektiğini daha iyi anlayacaksınız. Şimdiden iyi seyirler.

 

özgün içerik​​​​​​​

 

​​​​​​​


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.