Öğrenci Kariyeri Banner

En İyi Noel Filmleri

En İyi Noel Filmleri

2022'ye girmemize çok az kalmışken, içimizi ısıtacak noel film önerilerini sizin için derledik. Yeni yıl, yeni umutlar demektedir. Herkes sıcacık evinde güzel bir film izlemek ister. Ve tabii ki en sevilen film türü noel filmleridir. Soğuk havalarda battaniyemizin altınsa sıcak aile filmleri, romantik ilişkiler, sokaklarda süsler, insanların cıvıl cıvıl hallerini izlemek hepimizin hoşuna gider. 

1-Family Stone:

Christmas temalı komik ve sıradışı bir aile hikayesi izlemek isterseniz en iyi seçeneklerden biridir. 2005 yılında yapılmıştır ve imdb puanı 6.3'tür.

2-National Lampoon’s Christmas Vacation:

Griswoldlar geleneksel aile kutlamaları için hazırlık yapıyorlar. Fakat Clark, karısı Ellen ve 2 çocukları için her şey o kadar da kolay değildir. Klasik bir aile komedisidir. Yapım yılı 1989'dur ve imdb puanı 7.6'dır. 

3-White Christmas:

II. Dünya Savaşı'ndan sonra ordudan ayrılan Bob Wallace ve Phil Davis bir dans ve müzik grubu kurmak için bir araya gelirler. Müziğin ve dansın dünyasında pek çok romantik an onları beklemektedir. Eğlenceli ve müzikli yılbaşı filmlerinden biridir. 1954'te yapılmıştır ve imdb puanı 7.6'dır. 

4-The Nightmare Before Christmas:

Animasyon severler için en sevimli yılbaşı filmidir. Halloween Kentinin Balkabağı Kralı olmaktan usanan Jack Skellington heyecen verici birşeylerin arayışına çıkar. Bu arayışta Christmas Kentini bulur ve tüm dünya üzerinde noel gecesi çocuklara oyuncak dağıtma görevini Noel Baba'dan devralmaya karar verir. Yapım yılı 1993'tür ve imdb puanı 8.0'dır.

Filmlerin yapım yılları biraz eski olsa da şu anda bile o sıcaklığı bize yansıtırlar. Yeni yıla sayılı gün kalmışken, içinizi ısıtacak filmlere göz atabilirsiz.

 

Kaynak için tıklayınız


Zeynep  Aydın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Zeynep Aydın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.