Öğrenci Kariyeri Banner

En İyi Netflix Mini Dizileri!

En İyi Netflix Mini Dizileri!

Dijital yayın platformu olan Netflix'te birbirinden keyifli diziler yer alıyor. Bunların arasında birkaç kısa bölümden oluşan mini diziler de mevcut. Boş vakitlerinde, yemek yerken bile keyifle izleyebileceğiniz mini dizileri sizler için derledik.

En İyi Netflix Mini Dizileri:

The Queen's Gambit

Dünyanın en iyi satranç oyuncularından biri olan Beth Harmon’ın hayatına odaklanılan dizinin başrolünü Anya Taylor-Joy üstleniyor. Ailesini kaybetmesinin ardından kurum tarafından büyütülen Beth, burada çalışan bir görevliden satranç oynamayı öğrenir. Satranç'ta olağanüstü bir yetenek sergileyen Beth, önüne çıkan tüm rakipleri yenmeyi başarır.

Inventing Anna

Inventing Anna, mesleğinde kendisini kanıtlamaya çalışan bir gazeteciye odaklanıyor. Mesleğinde başarılı olan bir gazeteci, kendisini New York'un sosyetesinin hem kalbini hem de parasını çalan bir Instagram ünlüsünün peşine düşer. 

Godless

 1884 yılında geçen dizide, intikam peşindeki akıl hocasından kaçan genç bir kanun kaçağı, neredeyse tamamen kadınlardan oluşan küçük bir New Mexico kasabasında kendini bulur. 

Alias Grace

Alias ​​Grace, Margaret Atwood'un aynı adlı 1996 romanına dayanan Mary Harron'un yönettiği ve Sarah Polley tarafından yazılan dram türünde Kanada yapımı 6 bölümlük mini bir dizi.

Maid

Şiddet dolu bir ilişkiden kaçan genç bir anne, zar zor da olsa geçimini sağlamak ve çocuğuna daha iyi bir gelecek inşa etmek için hizmetçilik yapmaya başlar.

Bodyguard

Bir terör saldırısının engellenmesine yardımcı olan savaş gazisi, katıldığı savaşın en önemli destekçilerinden biri olan politikacıyı koruma görevine atanır.

The Playlist

Gerçek bir öyküden uyarlanan dizide İsveçli bir teknoloji girişimcisi ve ortakları, yasal bir yayın platformu olan Spotify'ı sunarak müzik sektöründe devrim yaratıyor.

Clickbait

Kaçırılan aile babası Nick Brewer kendini uğursuz bir internet yayınının ortasında bulur. Yakınları ise bunu kimin, neden yaptığını öğrenmek için zamanla yarışır.

The Eddy

Paris'teki bir caz kulübünün sahibi işini, müzik grubunu ve genç yaştaki kızını korumak için mücadele ederken tehlikeli suçlulara bulaşır.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.