Öğrenci Kariyeri Banner

En Güzel Hediye: Umut

En Güzel Hediye: Umut


    Doğum günleri, yıl dönümleri, yılbaşı vb. derken yılın birçok gününde ihtiyacımız olmayan şeylere sevgimizi göstermek adı altında tonlarca para harcıyoruz. Bunun yerine günümüzde birçok kurum ve vakıf, farkındalık yaratmak ve bağış toplamak amacıyla bizlere çeşitli yollar sunuyor. Sizler de bu yollardan birini seçip farkındalık çalışmalarına katkıda bulunabilir ve bir canlının hayatına dokunabilirsiniz. Sevdiklerimizle bir canlıya sunduğumuz umudu paylaşmaktan daha iyi bir hediye olabilir mi?
İşte umudumuzu paylaşabileceğimiz sitelerden birkaçı:

1)Lösev

Gıdadan tekstile aradığınız çoğu ürünü bulabileceğiniz LSV Dükkandan yapacağınız her alışverişle Lösev’e katkıda bulunabilir ve hasta bir çocuğa umut olabilirsiniz. Aynı zaman özel gün bağış kampanyası başlatıp sevdikleriniz adına bağış yapıp sertifikalarınızı onlara gönderebilirsiniz.  

 “Sevdikleriniz size en güzel hediyeyi, bir çocuğu hayata bağlayarak versin.”           

                                                               
2)Tema Vakfı 
Özel günleriniz için sipariş vereceğiniz davetiyeler, menüler ve daha birçok seçenek ile TEMA vakfına bağışta bulunup ağaçlandırma çalışmalarına destek olabilirsiniz.
 

 

3) Darüşşafaka Cemiyeti
Darüşşafaka Cemiyeti'nin internet sitesi üzerinden nikah davetiyesi hazırlayabilir, özel günleriniz için sevdiklerinize sertifika gönderebilir ya da birbirinden güzel ayraçlardan alıp aynı zamanda çocukların eğitimine destek olabilirsiniz.

 

4) TEGV
Nikah ürünlerinden, yılbaşı hediyelerine kadar birçok seçenek sunan TEGV’in sitesinden alışveriş yaparak  sizde bir eğitim gönüllüsü bağışı yapabilir ve geleceğe dokunabilirsiniz.

5) Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı
Mor Çatı ürünlerini alarak veya Mor Çatı’ya düzenli destek olarak siz de bu dayanışma ağının bir parçası olabilir, kadınların ve çocukların şiddetten uzak hayatlar kurmalarına katkı sunabilirsiniz.

https://www.morhipo.com/mor-cati

6)AÇEV
Yapabileceğiniz bağışlarlın yanında AÇEV Marketten alışveriş yaparak ihtiyacı olan anne ve çocuklara yardımda bulunabilirsiniz.

 

7) Tohum Otizm Vakfı
Tohum Otizm Dükkan’dan yapacağını her alışverişle otizmli bir çocuğun hak ettiği özel eğitime kavuşmasına katkı sağlayabilir aynı zamanda en özel anılarınız için sevdiklerinize Tohum Otizm Vakfı sertifikalarından hediye edebilirsiniz.

8)ÇEKÜL
ÇEKÜL Dükkandan yapacağınız her alışverişten elde edilen gelirle, 7 Ağaç Ormanlarında yeni fidanlar toprakla buluşmasına katkıda bulunabilir ve ÇEKÜL Bilgi Ağacının eğitimleri destekleniyor destek olabilirsiniz.

 

9) WWF (Doğal Hayatı Koruma Vakfı)
WWF aracılığıyla, özel günlerde kendiniz ya da sevdikleriniz için tehlike altındaki bir türü evlat edinerek yürüttüğümüz çalışmalara destek olabilirsiniz. Bunun yanında WWF Marketten yapacağınız her alışverişle nesli tükenmekte olan bir canlıya umut olabilirsiniz.  

 

Özgün İçerik


Yaren Çağlar

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.