Öğrenci Kariyeri Banner

Emirates'ten Sınırları Zorlayan Reklam

Emirates'ten Sınırları Zorlayan Reklam

Dünyanın en büyük havahavayolu şirketlerinden bir tanesi olan Emirates'in çektiği son reklam filmi, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bu reklam için dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa'nın en tepesine çıkan şirket, drone'la bugüne kadar görülmemiş bir işe imza attı. Bu görüntüler nutkunuzun tutulmasına sebep olacak.

İngiltere'nin Birleşik Arap Emirlikleri'ne olan uçuş kısıtlaması kaldırmasının üzerine çekilen bu reklam filmi, sosyal medyada çok konuşuldu. 

Emirates, yeni reklam filminde dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa'nın en tepesine çıktı. Burada bir uçuş görevlisi, elindeki pankartları gösteriyor, "Emirates ile uç, daha iyi uç" mesajını veriyordu. İlginç reklam filmi, profesyonel bir paraşütçü olan Nicole Smith-Ludvik'in oynaması nedeniyle daha da ilgi çekici bir hal almıştı.

Emirates, çektiği reklam klibinin sosyal medyada gündem olmasıyla bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Klibin tamamen gerçek olduğunu açıklayan Emirates yetkilileri, Nicole Smith-Ludvik'in zaten profesyonel bir paraşütçü olduğunu ancak yine de saatler süren bir eğitimden geçtiğini muhteşem bir disiplin içerisinde bu reklam filmini başarılı bir şekilde çektiklerini söylediler.

Tüm bu olasılıkları göz önünde bulunduran şirket, kullandığı profesyonel drone ile pek çoğumuzun başını döndürecek bir projeye imza atmış oldu. Ekip, reklam filminin gördüğü ilgi üzerine reklama dair kamera arkası görüntülerini de paylaştı.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.