Öğrenci Kariyeri Banner

Elon Musk, Twitter'a Gelecek Olan Yeniliği Doğruladı!

Elon Musk, Twitter'a Gelecek Olan Yeniliği Doğruladı!

Twitter karakter sınırının yükseltileceğine dair söylentiler bir süredir gündemde dönüp dolaşıyordu. Gönderilerdeki karakter sayısının 4.000'e çıkarılacağı Elon Musk tarafından doğrulandı.

Twitter'ın yeni patronu Elon Musk, popüler sosyal platformda radikal değişiklikler yapacağının sinyallerini zaten vermişti. Amerikalı girişimci son olarak Twitter gönderilerindeki karakter sayısını 280'den 4.000'e çıkaracaklarını doğruladı.

Karakter Sayısında Büyük Sıçrama!

Bir Twitter kullanıcısı Musk'a Twitter'ın karakter sayısını 280'den 4.000'e çıkaracağının doğru olup olmadığı sorusunu yöneltti. Musk'ın cevabı kısa ve netti: "Evet". Twitter'ın uzun süredir kullanılmayan 1.5 milyar hesabı sileceği daha önce açıklanmıştı. Elon Musk, terk edilmiş hesapların temizlenmesinin yeni kitleler için kullanıcı adlarını "boşa çıkarmak" adına gerekli olduğunu belirtti.

Twitter'ın başlangıçta 140 karakter sınırı vardı. Daha sonra bu 280'e çıkarıldı. Şimdi ise karakter sayısında daha büyük bir sıçrama yapılacağı doğruladı. Şirketin bu planını tam olarak ne zaman hayata geçireceği henüz belli değil.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.