Öğrenci Kariyeri Banner

Elon Musk'ın Parfümü Rekora Koşuyor!

Elon Musk'ın Parfümü Rekora Koşuyor!

Elon Musk'ın 'Yanık Saç' parfümü saatler içerisinde 20 bin adedin üzerinde satıldı.

Daha önce Tesla ve Boring Company üzerinden şort, tekila ve alev silahı gibi ürünler satan Elon Musk'ın son projesi 'Yanık Saç' isimli parfüm oldu. Musk'ın parfümü oldukça kısa bir sürede 20 bin adet sattı.

Musk'ın 'Yanık Saç' isimli bir parfüm satacağını duyurması da ilk etapta büyük bir etki yarattı.

20 Bin Adedin Üzerinde!


Ancak ünlü isim bu konuda gayet ciddi bir tavır sergiledi ve hatta sipariş sayısı saatler içerisinde 20 bin adedi aştı. The Boring Company isimli şirket üzerinden satışa çıkarılan, kırmızı şişesiyle dikkat çeken parfümün fiyatı 100 dolar olduğu belirtildi.

Yani yeraltından ulaşım için tüneller kazmak niyetiyle kurulan bir şirket, parfüm satışından 2 milyon dolar gelir elde etmiş oldu.

Burnt Hair yani Yanık Saç isimli parfümün gerçekte nasıl kokacağı merak konusu oldu. Ayrıca Musk, parfümü almak isteyenlerin DOGE ile ödeme yapabileceğini de duyurmuştu. Musk'ın bu konuyla alakalı attığı tweetler fazlasıyla eğlendiğini gösteriyor.

Resmi Twitter hesabında profilini 'Parfüm Satıcısı' olarak güncelleyen Elon Musk, gün içerisinde 'Yarın 1 milyon dolarlık Yanık Saç parfümü satıldığına dair haberleri görmek için sabırsızlanıyorum' ve 'Lütfen parfümümü alın, ben de böylece Twitter'ı alabileyim' şeklinde tweetler attı.

Yanık Saç parfümü Elon Musk'ın ilk sıra dışı projesi değil. Daha önce Tesla üzerinden kırmızı renkli şort ve Teslaquilla isimli tekila satılmıştı. Ayrıca The Boring Company de daha önce 500 dolara alev silahı satmışt

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.